ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ F-16!!!ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ 
ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ F-16!!!ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Ηχηρό μήνυμα στους Τούρκους έστειλε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, την ώρα συνεχίζονται οι παραβιάσεις στο Αιγαίο.Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συμμετείχε σε πτήση ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών F-16 στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου, Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου συμμετείχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης του στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, όπου ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δραστηριότητα της ημέρας. Το F-16 με κυβερνήτη το διοικητή της 337 Μοίρας και συγκυβερνήτη τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ απογειώθηκε από την 110 Πτέρυγα Μάχης στις 11:47 από την 110 Πτέρυγα Μάχης. Στο άλλο αεροσκάφος F-16 κυβερνήτης ήταν ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. Τα F-16 πέταξαν «επί τόξου Σκύρου – Ψαρών – Αγαθονησίου – Φαρμακονησίου – Αγίου Ευστρατίου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ και προσγειώθηκαν στις 13:29 μετά από πτήση μιας ώρας και 40 λεπτών περίπου. Η σημερινή επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ εντάσσεται στο πλαίσιο παρακολούθησης της τρέχουσας δραστηριότητας μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους. Σημειώνεται ότι σήμερα στο FIR Αθηνών πέταξαν 2 τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 και 1 τουρκικό ελικόπτερο, χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως .

Καταγράφηκαν 5 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν.

crashonline.gr


ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ F-16!!!ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!!Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ  ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ F-16!!!ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Απριλίου 21, 2016 Rating: 5
Από το Blogger.