ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ!!!Αν θεωρείτε πως αυτά που γράφονται στο παρακάτω κείμενο, είναι... φαντασία και τρομολαγνεία, τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι στα όσα έρχονται... Καλλιόπη Σουφλή!!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ
  Αν θεωρείτε πως αυτά που γράφονται στο παρακάτω κείμενο, είναι... φαντασία και τρομολαγνεία, τότε είστε βαθιά νυχτωμένοι στα όσα έρχονται... τα οποία σηματοδότησε η παρουσία του ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μακάρι να διαψευστούμε...
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.

 ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ .

ΣΤΗΝ --Μ Ο Ρ Ι Α --ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΟΙ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ .


ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΩΓΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ .


ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ --Μ Ο Ρ Ι Α --ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ΣΦΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .


ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΕΓΩΝΟΣ ΔΑΙΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ .


ΜΙΛΑΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ .


ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ .


ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ , ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ: ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .


(ΡΟΔΙΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ 1ονΤΕΘ 2ος ΛΟΧΟΣ) 

πηγη
 
Από το Blogger.