Ρώσος αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων Spetsnaz σήμερα!!!Δεν είχε άλλη επιλογή έστρεψε το όπλο πάνω του!!!

Ρώσος αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων Spetsnaz σήμερα!!!Δεν είχε άλλη επιλογή έστρεψε το όπλο πάνω του!!! 
 
Ούρλιαζαν οι σατανάδες γύρω του..Είχε ''φάει'' πολλούς,αλλα του είχαν τελειώσει τα πυρομαχικά. Δεν είχε άλλη
επιλογή και έτσι έστρεψε το όπλο πάνω του και ''έφυγε'' τουλάχιστον ''ευτυχισμένος'' που είχε κάνει το καθήκον του,στην ''άλλη όχθη''ο Ρώσος κομάντο των ειδικών δυνάμεων Spetsnaz.Έτσι λένε..Ότι δεν άφησε την ''χαρά'' στις ορδές των σατανάδων του ISIS.
Μαχόμενος ηρωικά έπεσε Ρώσος αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων Spetsnaz σήμερα στη Συρία, όπως ανέφερε η ρωσική στρατιωτική διοίκηση.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ρώσος αξιωματικός βρισκόταν στην περιοχή της Παλμύρας, όπου πραγματοποιούνται σκληρές μάχες με τους ισλαμιστές της ISIS πραγματοποιώντας κατάδειξη στόχων (JTAC Joint Terminal Attack Controller η αμερικανική ορολογία για τις συγκεκριμένες αποστολές), για την ρωσική Αεροπορία.
 Τις αντίστοιχες αποστολές, που να σημειωθεί είναι πολύ μεγάλης επικινδυνότητας, στις ΕΔ πραγματοποιούν τα ΕΤΑ.
Ο διοικητής των δυνάμεων "Τίγρης" καλούσε τα ρωσικά μαχητικά να βομβαρδίσουν δίνοντας τις θέσεις των ισλαμιστών μετά από ενημέρωση του Ρώσου αξιωματικού.

Οι θέση του αξιωματικού ήταν σε απόλυτη εγγύτητα με τις δυνάμεις των ισλαμιστών, για να μπορεί να αναγνωρίζει και να καταδεικνύει με συσκευές λέιζερ τους στόχους.
Δυστυχώς όμως και παρά την κάλυψη του ηρωικού αξιωματικού οι τον αντελήφθησαν και τον περικύκλωσαν. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης ο αξιωματικός έπεσε μαχόμενος κάτι που σημαίνει πως δεν παραδόθηκε ξέροντας τι θα επακολουθούσε, αλλά πολέμησε μέχρι την τελευταία σφαίρα πριν σκοτωθεί από τα πυρά των ισλαμιστών.

Αν και ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Ka-52 έσπευσαν στην περιοχή για παροχή εγγύς υποστήριξης δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον θανάσιμο τραυματισμό του, αλλά πήραν εκδίκηση σκοτώνοντας αρκετούς από αυτούς. Η εκδίκηση όμως που πρόκειται να πάρουν τις επόμενες ημέρες θα είναι σκληρή…

Είναι η πρώτη η φορά που τα ρωσικά ΜΜΕ παραδέχονται την απώλεια προσωπικού με εξαίρεση τον πιλότο του Su-24, αν και υπολογίζεται ότι αρκετοί Ρώσοι έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στις μάχες εναντίον των ισλαμιστών.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των ρωσικών δυνάμεων στην αεροπορική βάση Χμάιμιμ, στην επαρχία Λαττάκεια της Συρίας.

«Ο αξιωματικός εκτελούσε μια αποστολή κοντά στην Παλμύρα επί μία εβδομάδα, καταδεικνύοντας εγκαταστάσεις κλειδιά του ISIS και κατευθύνοντας τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές», είπε στο Σπούτνικ και πρόσθεσε πως περικυκλώθηκε από τους τζιχαντιστές και έπεσε «ηρωικά».

Ρωσικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 146 επιδρομές στην περιοχή της Παλμύρας από την 20ή ως την 23η Μαρτίου, στις οποίες εξοντώθηκαν πάνω από 320 τρομοκράτες. Τα αεροσκάφη της ρωσικής Αεροπορίας έκαναν 41 εξόδους στην περιοχή της Παλμύρας και έπληξαν 146 θέσεις των τρομοκρατών, μετέδωσε εξάλλου το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, είπε εξάλλου μια πηγή στη Δαμασκό μιλώντας στο TASS, έχουν ανακαταλάβει μεγάλο μέρος της περιοχής της Παλμύρας και προσπαθούν πλέον να ανακαταλάβουν «το τελευταίο οχυρό» της ISIS.
Από το Blogger.