Τώρα ΙΣΧΥΡΕΣ εκρήξεις στο αεροδρόμιο!!!Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς!!!ΔΕΙΤΕ LIVE TI EΠIKΡATEI ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ απο το Sky News!!!

Τώρα ΙΣΧΥΡΕΣ εκρήξεις στο αεροδρόμιο!!!Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς!!!ΔΕΙΤΕ LIVE TI EΠIKΡATEI ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ απο το Sky News!!!

- ΔΕΙΤΕ live τι συμβαίνει

- Βρέθηκαν κι άλλες βόμβες

- 17 οι νεκροί και 35 οι τραυματίες

- ΤΡΕΙΣ οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, όπου νωρίτερα το πρωί σημειώθηκε διπλή έκρηξη.
 Εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media από τη σημείο δείχνουν καπνό να βγαίνει από ένα από τα κτίρια του αεροδρομίου. Τα αίτια των εκρήξεων παραμένουν άγνωστα, αν και οι πρώτες ενδείξεις συγκλίνουν προς το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης, πιθανόν σχετιζόμενης με τη σύλληψη του καταζητούμενου για τις επιθέσεις στο Παρίσι Σαλά Αμπντεσλάμ.

Οι εκρήξεις, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, σημειώθηκαν στο χώρο check-in της American Airlines, ενώ υπάρχουν αναφορές για 17 νεκρούς και 35 τραυματίες, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται επισήμως.
 Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών έκανε γνωστό ότι οι εκρήξεις που σημειώθηκαν ήταν τρεις κι όχι δύο, όπως αρχικά έγινε γνωστό. Οι νεκροί είναι 17 και οι τραυματίες τουλάχιστον 35. Το επίπεδο συναγερμού έφτασε στο ύψιστο σημείο, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.
 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εκρήξεις ακούστηκαν σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου. Μάλιστα, ακούστηκαν κάποιοι να φωνάζουν στα αραβικά, λίγο πριν τις εκρήξεις... 
 ΔΕΙΤΕ LIVE TI EΠIKΡATEI ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ απο το Sky News
Από το Blogger.