ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!!Ακραία καιρικά φαινόμενα!!!

ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ!!!!Ακραία καιρικά φαινόμενα!!!

 
Χαλάει ο καιρός και το Greek-Weather.Org προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες μέρες ενώ γενικότερα ο καιρός δεν θα θυμίζει Άνοιξη από εδώ και πέρα ως τουλάχιστον και τις 19-20 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα αναμένεται επιδείνωση του καιρού το απόγευμα και κυρίως το βράδυ της Δευτέρας στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και τη Μακεδονία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες ενώ θα χιονίσει σε όλα τα ορεινά της βόρειας, βορειοδυτικής χώρας.

Τη Τρίτη θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες στη Μακεδονία, το νότιο Ιόνιο, τη Πελοπόννησο και τη Θράκη ενώ λίγες βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική Στερεά Ελλάδα.

Τη Τετάρτη 9 Μαρτίου προβλέπεται από το Greek-Weather.Org νέα μεγάλη επιδείνωση του καιρού με βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, το Ιόνιο, τη βόρεια Πελοπόννησο, όλη τη Στερεά Ελλάδα, τις Σποράδες, καθώς και σε όλα τα νησιά του κεντρικού, ανατολικού και βόρειου Αιγαίου πελάγους. Πυκνά χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα και το βράδυ σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αλλά και της Ηπείρου και στα ορεινά της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Θράκης.

Τέλος προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα και το διάστημα 11-13 Μαρτίου με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια σε όλα τα ορεινά.
Από το Blogger.