ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΟΛΗ!!!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΣΗ!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ;;;;;

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΣΗ!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ;;;;;
 
Μετά από σημερινή εντολή από το υπουργείο άμυνας, οι ρωσικές Στρατηγικές δυνάμεις ξεκίνησαν αιφνιδιαστικά ασκήσεις πολεμικής ετοιμότητας στην περιφέρεια του Σαρατώφ στην νοτιοδυτική Ρωσία εν όψει νέων «στρατιωτικών ασκήσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο.

Εκατοντάδες πληρώματα πυρηνικών οπλικών συστημάτων αναμένεται να συμμετέχουν στην πολεμική ετοιμότητα στην ΝΔ Ρωσία , η οποία θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαρτίου 2016.

«Εκτός από την θεωρητική κατάρτιση, η επιθεώρηση θα αξιολογήσει συγκεκριμένες δράσεις, όπως είναι οι δεξιότητες και οι ικανότητες για την υλοποίηση των κύριων καθηκόντων των πληρωμάτων. Επίσης θα ελεγχθεί εξονυχιστικά το σύστημα εντολών , η αντίδραση του προσωπικού , ο εξοπλισμός αλλά και ο χειρισμός και ο έλεγχος της διοίκησης στο υψηλότερο σημείο ετοιμότητας μάχης» , ανακοίνωσε το υπουργείο.

Σε αυτήν την «πολεμική ετοιμότητα» θα λάβουν μέρος περίπου 10.000 Ρώσοι στρατιώτες των αποκαλούμενων Στρατηγικών πυραυλικών Δυνάμεων σε εθνικό επίπεδο.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο: Ξαφνική άσκηση «πρόβα πολέμου» απέναντι στον «στρατό του Μωάμεθ» από τις ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις, αναφέραμε χθες ότι αιφνιδιαστικά, χιλιάδες Ρώσοι αλεξιπτωτιστές ξεκίνησαν άσκηση, η οποία εκτυλίσσεται σε περιοχές στα χωριά Τότσκοε , Πεσότσναε και Σέλτσι.

Σε αυτήν συμμετέχουν περίπου 30 χιλιάδες στρατιώτες, σχεδόν τέσσερις χιλιάδες οπλικά συστήματα και στρατιωτικός εξοπλισμός , καθώς και περισσότερα από 100 μαχητικά αεροσκάφη όλων των τύπων .

Υπάρχει λόγος κατά τον οποίο ο Β.Πούτιν θέτει σε ύψιστο συναγερμό αυτήν την δεδομε΄νη χρονική στιγμή , την ελίτ των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων όπως είναι οι αερομεταφερόμενες και οι στρατηγικές δυνάμεις .

Ο λόγος αυτός προφανώς να έχει να κάνει είτε με την Ουκρανία και ενδεχόμενη επίθεση στην ανατολική πλευρά της χώρας , είτε με την Συρία και ενδεχόμενη «κίνηση» των Οθωμανών Τούρκων σε συνεργασία με τους «αδελφούς» της Σ.Αραβίας. Όλοι οι υπόλοιποι κίνδυνοι δεν απαιτούν ενεργοποίηση σε καμία περίπτωση αυτού τους είδους των ενόπλων δυνάμεων.


pentapostagma.gr
Από το Blogger.