ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Νέα έκρηξη στις Βρυξέλλες!!!Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση!!!(ΦΩΤΟ)ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Νέα έκρηξη στις Βρυξέλλες!!!Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση!!!(ΦΩΤΟ)

Αυτή την ώρα σημειώνεται μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών του Βελγίου στην περιοχή Σκάρμπεκ των Βρυξελλών, με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει το πρακτορείο Belga να αναφέρουν πως
ένας ύποπτος έχει «εξουδετερωθεί», δίχως να έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία προς το παρόν.Επισημαίνεται, πως στην περιοχή Σκάρμπεκ διατηρούσε διαμέρισμα ο βομβιστής του αεροδρομίου Ζάβεντεμ, Ιμπραήμ Ελ Μπακράουι. H περιοχή έχει αποκλειστεί και οι συρμοί ενός τραμ που περνούσε από κοντινό σημείο εκκενώθηκε. Στρατιωτικά οχήματα υπάρχουν στην περιοχή, αναφέρει η δημόσια βελγική τηλεόραση.


«Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει εκεί», είπε ένας αστυνομικός σε δημοσιογράφους του RTBF ζητώντας τους να φύγουν από το σημείο. Ειδικές δυνάμεις έχουν μεταφέρει στην περιοχή ρομπότ εξουδετέρωσης βομβών.


Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία ανδρών ειδικής ομάδας εξουδετέρωσης βομβών δημιουργούν εικασίες ότι ο κρότος που ακούστηκε μπορεί να προέρχεται από εξουδετέρωση βόμβας.


Η περιοχή έχει αποκλειστεί από βαριά οπλισμένους αστυνομικούς και στρατιωτικά φορτηγά. Δεν επιτρέπουν ούτε στους τοπικούς αστυνομικούς να πλησιάσουν.


«Δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει εκεί», είπε ένας αστυνομικός σε δημοσιογράφους του RTBF ζητώντας τους να φύγουν από το σημείο.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δοθεί εντολή να μην δίνονται πληροφορίες στα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με το δίκτυο VTM η αστυνομία εντόπισε, επίσης, μια «σακούλα με εκρηκτικά».

Από το Blogger.