ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!Αμερικάνικο αντιαρματικό «BGM-71 TOW»ΧΤΥΠΗΣΕ Ρωσικό Άρμα Τ-90 Αλλά τζίφος!!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!


Αμερικάνικο αντιαρματικό «BGM-71 TOW»ΧΤΥΠΗΣΕ Ρωσικό Άρμα Τ-90 Αλλά τζίφος!!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!

 
Όπως αναφέρει η Washington Post, πιθανόν είναι από τις πρώτες φορές που ένα Αντιαρματικό τύπου BGM-71 TOW αμερικανικής Κατασκευής και Προελέυσεως στοχεύει και χτυπά ένα Ρωσικό Άρμα Τ-90 στο πεδίο της μάχης.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει ένα Ρώσικο Άρμα Τ-90 να αντιμετωπίζει μία ομάδα Σύρων ανταρτών που κατέχουν αμερικανικό αντιαρματικό πύραυλο τύπου BGM-71 TOW στα προάστια του Χαλεπίου.
Ενώ κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία για το τι συνέβη αφότου οι Σύροι αντάρτες εξαπέλυσαν τον πύραυλο. Όπως φαίνεται, ο BGM-71 TOW χτυπά τη δεξιά πλευρά του πυργίσκου του τανκ και μόλις καθαρίζει ο καπνός, ένας απο τους Χειριστές βγαίνει αλώβητος από αυτό ,παρά τις κραυγές των Ισλαμιστών που ουρλιάζουν Αλλάχ-Αλλάχ
Άμεσο χτύπημα , αλλά το πλήρωμα επιβιώνει χάρη στα Τ – ’90 βελτιωμένη πανοπλία . Φαίνεται ότι το σύστημα αυτοπροστασίας τους Άρματος το APS ενεργοποιήθηκε .
Από το Blogger.