ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!!ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!!


O Vladimir Poutine επιβεβαίωσε ότι Ρωσία αποφάσισε κατάπαυση του πυρός στη Συρία από τις 27 Φλεβάρη.
 
Η Ρωσία θα συνεχίσει τα αεροπορικά της χτυπήματα κατά των τρομοκρατών στη Συρία δήλωσε τη Δευτέρα ο ρώσος πρόεδρος.
 
« Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (Daech), η al–Nosra και άλλες οργανώσεις που θεωρούνται ως τρομοκρατικές από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν συμπεριλαμβάνονται στην εκεχειρία. Τα χτυπήματα που προσβλέπουν τους τρομοκράτες θα συνεχιστούν « ,ανακοίνωσε ο Poutine,σε τηελοπτική του παέμβαση.
Σύμφωνα με τον Πούτιν αμερικανοί και ρώσοι στρατιωτικοί θα ορίσουν τις ένοπλες οργανώσεις που θα εξαιρεθούν από από τα χτυπήματα. Και ανακοίνωσε ότι οι 2 υπερδυνα΄μεις συμφώνησαν για εκεειρία από 27 Φλεβάρη. Σύμφωνα με τον ίδιο όλα τα μέρη θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την διαθεσή τους να σεβαστούν την ανακωχή ως τις 26 του τρέχοντος.
« η Ρωσία θα διεξάγει συζητήσεις γι αυτό το θέμα με τη Δαμασκό αμ τις νόμιμες συριακές αρχές.Ελπίζουμε ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν το ίδιο με τους συμμάχους τους και τις οργανώσεις που υποστηρίζουν.« ,σημείωσε.
« Οι ααντιπολιτευόμενοι σύριοι οφείλουν να διακόψουν ντις εχθροπαραξίες στη Συρία « , ανέφερε ο Poutine.Η Μόσχα ελπίζει ότι οι χές της περιοχής θα υπόστηρίξουν τη συμφωνία των ΗΠΑ Ρωσίας τόνισε..Η Μόσχα και η Washington θα δημιουργήσουν μια γραμμή ανταλλαγής πληροφοριών για την κατάσταση στη Συρία και θα ενεργοποιήσουνν μια ομάα εργασίας ειδική ανέφερε ανέφερε σε δήλωση ρωσοαμαερικανικής σύμπραξης για τη υρία που δημοσιεύθηκε από το Κρεμλίνο.
« Η εκεχειρία στη Συρία μπορεί ν΄αλλάξει δραστικά την κατάσταση και να μπει ένα τέλος στην έκχυση αίματος στη χώρα « , δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος. sputnik Σύμφωνα με τη κοινή λογική και το δίκαιο αλλά και τη πάγια θέση του σύριου προέδρου καθένας που φέρει όπλα κατά του συριακού κράτους είναι τρομοκράτης…..
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΩΝ !!!

Η διοίκηση της Συμφερούπολης και το Εμπορικό Επιμελητήριο της ελληνικής περιοχής του Έβρου υπέγραψαν μια συμφωνία συνεργασίας. Στόχος της είναι η ανάπτυξη των κοινωνικο-οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κριμαίας και της ελληνικής περιοχής. Αυτά δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης της Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης.
« Το ενδιαφέρον του Εμπορικού μας Επιμελητηρίου είναι πολύ σοβαρό. Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε πολλούς τομείς, δεδομένου ότι η πόλη διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια, το οποίο επιτρέπει την ανταλλαγή των εμπορευμάτων παρακάμπτοντας τα Δαρδανέλια και το Βόσπορο. Η Αλεξανδρούπολης γίνεται ένας ενεργειακός κόμβος από όπου περνούν περίπου τρεις αγωγοί πετρελαίου και υπάρχει ένας σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου.Η περιοχή μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αιολικής ενέργειας. Θα μπορούσαμε να μοιραστούμε αυτές τις τεχνολογίες με την Κριμαία. Επιπλέον, ο Έβρος είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
πηγη
Από το Blogger.