ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!!!ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!!!Η ''ΛΑΙΛΑΠΑ'' ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ!!!!

Μαχητικά της Βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας αναχαίτισαν ζευγάρι ρωσικών βομβαρδιστικών που κατευθύνονταν στον εναέριο χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου.


Δύο μαχητικά αεροσκάφη Typhoon της RAF εστάλησαν να αναχαιτίσουν ένα ζευγάρι ρωσικών βομβαρδιστικών που είχαν κατεύθυνση προς το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι τα Typhoon εστάλησαν για να συνοδεύσουν τα δύο Ρωσικά αεροσκάφη τύπου Tupolev Tu-160 Blackjack μακριά από τον εναέριο χώρο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα Ρωσικά βομβαρδιστικά δεν είχαν εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πετούσαν εντός της περιοχής ενδιαφέροντος της Βρετανικής Αεροπορίας, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Αμύνης, όπως μεταδίδει το RT.

Τα Βρετανικά μαχητικά, μέρος του στόλου άμεσης αντίδρασης του Ηνωμένου Βασιλείου, απεστάλησαν από τη βάση Conings της RAF, στο Lincolnshire, συνοδεύοντας τα βομβαρδιστικά προς τη Βόρεια Θάλασσα, σύμφωνα με το Sky News.

Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά περιστατικών όπου βρετανικά μαχητικά αναχαιτίζουν ρωσικά βομβαρδιστικά επί Βρετανικού εναέριου χώρου.
ΠΗΓΗΑπό το Blogger.