ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ!!!!Ακαριαίος θάνατος των μετρητών!!!!!
Έρχεται ο ακαριαίος θάνατος των μετρητών…
Οι ΕΛΙΤ κινούνται παρασκηνιακά γι’ αυτό το γεγονός, το οποίο χρειάζεται για την επιβίωση τους… Καμιά έγνοια για τον κόσμο… Οι κεντρικές τράπεζες, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, η BIS, και όλοι οι υποστηρικτές τους, βλέπουν την εξάλειψη των μετρητών ως κεντρική στρατηγική επιβίωσης.

Ο λόγος είναι απλός: τα μετρητά θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να ξεφύγουν από το ένα πράγμα που θα μπορούσε να τους σώσει από το λωποδυτικό νομισματικό σύστημα τους: τα αρνητικά επιτόκια.

Η διατήρηση ενός αφερέγγυου νομισματικού συστήματος απαιτεί από τους ιδιοκτήτες του νομίσματος να μην έχουν τρόπο να το προστατεύσουν.

Τα μετρητά είναι το νόμισμα που κρατάτε στα χέρια σας. Είναι κατά κύριο λόγο εκτός του τραπεζικού ελέγχου. Ηλεκτρονικό χρήμα – τράπεζες, πιστωτικές, κλπ – παραμένουν μέσα στο τραπεζικό σύστημα και κάτω από τον πλήρη ελέγχο του.

Ένας συνδυασμός έλλειψης μετρητών και αρνητικών επιτοκίων θα ήταν μια «ήρεμη», μόνιμη εκδοχή του τι έγινε στην Κύπρος, όπου η κυβέρνηση απλά έκλεισε τα πάντα, και επέτρεψε μόνον πολύ μικρές αναλήψεις μέσω ΑΤΜ. Και στη συνέχεια έκλεψε χρήματα από χιλιάδες τραπεζικούς λογαριασμούς ταυτόχρονα .
Από το Blogger.