ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Κατεβαίνουν και οι Ακρίτες της Ξάνθης στις Στράτες της Αθήνας!!!!

Πάντα μπροστά και πάντα πρωτοπόροι οι Ακρίτες της Ξάνθης οι Απόστρατοι του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης και οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας κατεβαίνουν αδελφωμένοι στις Στράτες της Αθήνας !

Οι Ακρίτες πάντα αδελφωμένοι και πάντα μαζί απο τα Ξωκλήσια και τις Εκκλησιές στα Πομακοχώρια ,μέχρι και μαζί στο αγώνα στο πλάι στων Συναδέλφων & μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί οι Ακρίτες της Ξάνθης χαίρουν εκτιμήσεως από την Τοπική και όχι μόνο κοινωνία !

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 5 ΦΕΒ.2016 ( ΑΘΗΝΑ)
1. Σας πληροφορούμε, ότι, σύμφωνα με το σχετικό, διοργανώνεται από τις ΟΛΕΣ τις Ενώσεις ε.ε και ε.α Στελεχών ΕΔ και ΣΑ, ‘’Πανελλήνια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας’’ στις 5 ΦΕΒ.2016 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και ώρα 16:00, στην ΑΘΗΝΑ,(Πλατεία ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ).
2. Το Παράρτημα προτείνει και παρακαλεί τα μέλη του για τη συμμετοχή τους, στην παραπάνω συγκέντρωση, μαζί με τους ε.α. και ε.α Αστυνομικούς της Ξάνθης.( που θα μεταβούν οπωσδήποτε).
3. Η κίνηση θα πραγματοποιηθεί με μισθωμένο λεωφορείο, (με δική τους δαπάνη),από τις Ενώσεις ε.ε και ε.α Αστυνομικών Ν. Ξάνθης.

4. Στοιχεία Κίνησης-Θέσεις και Ώρες Αναχώρησης:

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:5 ΦΕΒ.(01:00), από το ΚΤΕΛ Ξάνθης.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ : 6 ΦΕΒ.(09:00), από Πλ. Κολοκοτρώνη.
5. Κόστος Διανυκτέρευσης Ξενοδοχείο(για τους επιθυμούντες): 30€/ άτομο ( σε δίκλινο με πρωινό )
6. Η απόσταση μεγάλη, ωστόσο ,δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για ολιγωρία και εφησυχασμό.

Η αξιοπρέπεια μας τσαλακώθηκε η στοχοποίηση-‘’φτωχοποίηση’’ των ΕΔ και ΣΑ, ολοκληρώνεται με τεράστια αρνητικά αποτελέσματα, όχι μόνο για μας και τις οικογένειές μας, αλλά και για αυτήν την ίδια την Πατρίδα μας.
7.Δηλώσεις ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, μέχρι 4 ΦΕΒ( 14:00).
ΤΣ ΕΑΑΣ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
πηγη
Από το Blogger.