ΤΩΡΑ!!!Εντοπίστηκαν οι σοροί δύο απο τους τρεις επιβαίνοντες Αξιωματικούς του Ελικοπτέρου!!Μεσίστιες οι Σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Μέγας Θρήνος στο Πολεμικό μας Ναυτικό!!!

 


Μεσίστιες οι Σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Μέγας Θρήνος στο Πολεμικός μας Ναυτικό ….


Εντοπίστηκαν οι σοροί δύο απο τους τρεις επιβαίνοντες Αξιωματικούς του Ελικοπτέρου πάνω στους βράχους του νησιού .Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες ανεβρέθηκα οι σοροί δύο κ των τριών επιβαινόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού!

Το ελικόπτερο εκτελούσε χαμηλή πτήση όψεως ψάχνοντας σύμφωνα με το Σενάριο της Τακτικής Άσκησης Αστραπή 2/16 που εκτελείτο στην Περιοχή για αγκιστρωμένους Τούρκους Καταδρομείς !
Πιθανόν να βρήκε μπροστά του τον βράχο της Βραχονησίδας και δεν μπόρεσε να πάρει ύψος και στουκάρησε στο βράχο της νήσου Κίναρος!

Μεσίστιες οι Σημαίες των Ενόπλων Δυνάμεων και Μέγας Θρήνος στο Πολεμικός μας Ναυτικό ….

Ποια ήταν τα Παλληκάρια μας !

Ο Κυβερνήτης Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών (γεννήθηκε το 1979). Πολύ έμπειρος, με περισσότερες από 1300 ώρες πτήσης, έγγαμος -

Ο Συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών (γεννήθηκε το 1982). Έγγαμος με ένα παιδί και η γυναίκα του έγκυος στο δεύτερο –

Ο Ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών (γεννήθηκε το 1980). Έγγαμος με ένα παιδί.

 

Από το Blogger.