ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!!ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στις 21 Φεβ 2016!!!


«Η Λήξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου θα γίνει απότομα, από ένα Θαυμαστό Γεγονός»  

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, καλεσμένος της Νατάσας Ιωάννου στην εκπομπή "Έχεις Μέσον" του Mega TV 19.2.2016 Κύπρου μας αποκαλύπτει ορισμένα σημεία του επερχόμενου 3ο Παγκοσμίου Πολέμου

και μιλά για μια Θεία Επέμβαση η οποία θα σταματήσει απότομα τον πόλεμο. Για αυτό Μέγα Θαύμα μας έχουν μιλήσει πολλοί Άγιοι της Ορθοδοξίας, όπως ο Άγιος Παϊσιος, ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός και άλλοι…
Ο προφήτης είναι αυτός που βλέπει τα γεγονότα που θα γίνουν, δεν εύχεται να γίνουν!
Η προσευχή και η μετάνοια μπορεί να αλλάξει ή και να καταργήσει γεγονότα!
Τα γεγονότα που έρχονται δεν αφορούν μόνο τα Ρωσοτουρκικά, τα γεγονότα αφορούν όλον τον κόσμο.
Ο πόλεμος θα είναι γενικός, παγκόσμιος, αφορά και την Σκανδιναβία και την Αφρική και την Αυστραλία και την Ανατολή και την Ρωσία και την Δυτική Ευρώπη και την Αμερική.
Μιλούμε για ένα πολύ μεγάλο πόλεμο και οι κίνδυνοι του πολέμου αυτού είναι πολλαπλάσιοι από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε (ενημερώσουμε), όχι για να πανικοβάλουμε, αλλά για να προετοιμάσουμε ανθρώπους, οι οποίοι να προσεύχονται να σμικρυνθεί όλος αυτός ο επερχόμενος πόνος.
Τον πόλεμο αυτόν τον προκαλούν άνθρωποι για τα δικά τους συμφέροντα.
Δεν θα έχουμε μόνο πόνο!
Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ και θα έρθει μεγάλη ευλογία σε όλον τον πλανήτη!!!
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
Από το Blogger.