ΤΩΡΑ!!!!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!


Σε συναγερμό βρίσκονται και οι ελληνικές αρχές μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον αστυνομικό σύνδεσμο της Τουρκίας στη χώρα μας για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την τρομοκρατική ενέργεια, ενώ στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, έχει δοθεί εντολή για αυξημένα αστυνομικά μέτρα γύρω από στόχους, συχνές περιπολίες, ενώ το αστυνομικό προσωπικό να βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα.
Οι ελληνικές αρχές περιμένουν πλήρη ενημέρωση από τη γειτονική χώρα για το περιστατικό και ανάλογα με τα δεδομένα θα υπάρξει και νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους στόχους που είναι σε αστυνομικό κλοιό είναι πρεσβείες, σπίτια διπλωματών, αλλά και εταιρίες ξένων συμφερόντων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στην προπαρασκευή δημιουργίας αντιτρομοκρατικών-«αντιτζιχαντιστικών» κλιμακίων που θα εγκατασταθούν μόνιμα στα θαλάσσια σύνορά μας.
Ουσιαστικά γίνεται αγώνας δρόμου για να εκπαιδευτούν τα στελέχη στις θρησκευτικές διαφορές των ατόμων από αραβικές χώρες.

πηγη
Από το Blogger.