ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Ισχυρό ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ στην ΚΑΡΔΙΑ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Πολλοί οι νεκροί!!!

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΟΝΗ - ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΠΑΚΙΡ!! 


Πανικός στο τουρκικό κράτος. Οι Κούρδοι αριστεροί αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) τίναξαν στον αέρα το αρχηγείο της Τουρκικής Αστυνομίας στο Ντιγιάρμπακιρ (Άμιδα), το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, το αρχηγείο της Αστυνομίας που βρίσκεται στη συνοικία Μπαγκλάρ, στο κέντρο του Ντιγιάρμπακιρ, ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην πόλη, δέχτηκε σφοδρότατη επίθεση.

Η Άμιδα, στα τουρκικά Ντιγιάρμπακιρ, είναι η πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν στη νοτιοανατολική Τουρκία. Οι Κούρδοι αποκαλούν την πόλη Άμεντ και οι Έλληνες Άμιδα.

Οι πρώτες φωτογραφίες, αυτές που αναδημοσιεύουμε και εμείς, δείχνουν πυκνό καπνό από το κτίριο της Αστυνομίας. Όπως μεταδίδεται πρόκειται για ισχυρότατη βομβιστική επίθεση. Mέχρι στιγμής οι τουρκικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, που μάλλον είναι μεγάλος.
Επίσης, σε Ντιγιάρμπακιρ, Σιλώπη και Τσίζρε άγριες οδομαχίες μαίνονται τις τελευταίες 24 ώρες, με το τουρκικό κράτος να έχει μπει στις κουρδικές πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας με τανκς και να έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τούρκοι αστυνομικοί εισβάλουν σε σπίτια και συλλαμβάνουν πολίτες, σκοτώνουν εν ψυχρώ Κούρδους στους δρόμους, ενώ και οι νεολαίοι του PKK ανταποδίδουν τα τουρκικά πυρά...