ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!!!Εισβολή Τουρκικής Κορβέτας (F505) στα Ε.Χ.Υ …Την ακολουθεί η Φ/Γ Ναυαρίνο !

Μετά τα Τούρκικα μαχητικά η νέα Οθωμανική ηγεσία  μας έστειλε την Τουρκική Κορβέτα BAFRA”  που εισήλθε στα  Ε.Χ.Υ από  τον Βορειοανατολικό Αιγαίο …Από την πρωί την ακολουθεί η Φ/Γ Ναυαρίνο  αλλά χωρίς να προβεί σε ενέργειες
Η τουρκική κορβέτα “BAFRA”, προερχόμενη από περιοχή Βορειοανατολικού Αιγαίου εισήλθε στις 10:30 σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Άνδρου (Στενό Καφηρέα). Στη συνέχεια κινήθηκε με Νοτιοδυτική πορείαμεταξύ Ν. Κέας και Ν. Μακρονήσου και εξήλθε από τα Ε.Χ.Υ. Νότια Ν. Κέας στις 13:10.
Αυτήν την ώρα πλέει βόρεια ανατολικά της Κρήτης με κατεύθυνση το Νότιο Ανατολικό Αιγαίο  με την Φ/Γ «Ναυαρίνο» στο κατόπι της !
Navarino_F461_-_Kortenaer_or_Elli_Class_Frigate_-_Hellenic_Navy_3
  Εκτός απο τα Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού  που παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος,  καθ όλη τη διάρκεια του πλου του …Υπάρχει ετοιμότητα και σε μαχητικά  !
veteranos.gr
Από το Blogger.