ΣΑΜΑΕΛ!!![2 ΒΙΝΤΕΟ] ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΟΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!     ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!
 ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ,ΩΣΤΕ ΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ» ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΙ.
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΗΣ ΓΗΣ.
 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ,ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ [ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΟΧΕΣ] ΣΤΟΥΣ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΟ Κ ΓΗ [ΚΤΗΜΑΤΑ]
 ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΠΑΡΑ ΠΟΙΩΝΤΑΣ Κ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .
ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ,ΤΗ ΠΕΙΝΑ , ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
 ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΧ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Κ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Κ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ Κ ΧΑΟΣ.
 ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ''ΒΑΣΙΛΙΑ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ,ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ!!!
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!http://volcanotimes.blogspot.gr/
Από το Blogger.