Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Α.Μ. ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!ΖΩΝΤΑΝΑ με αποκλειστικό βίντεο ΑΠΟ το CNN Greece!!!



ΤΡΟΜΑΖΕΙ  Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ  ΤΗΣ  Ε.Κ.Α.Μ. ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ!!!ΖΩΝΤΑΝΑ με αποκλειστικό βίντεο ΑΠΟ το CNN Greece!!!










Καρέ - καρέ η επιχείρηση των ανδρών της Ε.Κ.Α.Μ. για τη σύλληψη των δύο δραπετών 
Τη στιγμή που οι άνδρες των ΕΚΑΜ εντοπίζουν, μπαίνουν στο διαμέρισμα και συλλαμβάνουν τους δύο κακοποιούς οι οποίοι δραπέτευσαν το απόγευμα της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά, αποκαλύπτει με αποκλειστικό βίντεο το CNN Greece. 
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η επιχείρηση ήταν απολύτως συντονισμένη, καθώς τα ΕΚΑΜ είχαν εντοπίσει το διαμέρισμα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους δύο δραπέτες, οι οποίοι είχαν μαζί τους ένα πιστόλι. 
Αμέσως μετά τη σύλληψή τους οι δύο κακοποιοί μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Το εσωτερικού του διαμερίσματος, που είχε ενοικιαστεί από τρίτο άτομο πριν από κάποιους μήνες, ήταν σε άθλια κατάσταση ενώ άγνωστο παραμένει το από πότε οι δύο δραπέτες κατέφυγαν στο συγκεκριμένο σημείο.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...