Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Ξαφνικά απο σήμερα Σάββατο χειμώνας μέχρι την Τετάρτη.Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν....



Καιρός:Ξαφνικά απο σήμερα Σάββατο χειμώνας μέχρι την Τετάρτη.Καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν....











Για καταιγίδες που θα εκδηλώνονται έως την Τετάρτη κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά και δεν αποκλείεται να είναι τοπικά ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Σάββατο, το απόγευμα η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και το βράδυ η Κεντρική Μακεδονία.
Αύριο Κυριακή αναμένεται να επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες, ενώ από το μεσημέρι η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία κα πιθανόν η Εύβοια, η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
 Τη Δευτέρα (7/5) τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα έως το μεσημέρι στην Εύβοια και έως το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολική Στερεά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Την Τρίτη (8/5) και την Τετάρτη (9/5) πιθανόν το μεσημέρι και το απόγευμα οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...