Ticker

10/recent/ticker-posts

ALERT!!!Η Ρωσία μια ανάσα πλέον από την...Ιερουσαλήμ - 55 νεκροί 2770 τραυματίες....2 ΒΙΝΤΕΟ

ALERT!!!Η Ρωσία μια ανάσα πλέον από την...Ιερουσαλήμ - 55 νεκροί  2770 τραυματίες....2 ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 



Η Ρωσία μια ανάσα πλέον από την...Ιερουσαλήμ! Ο Ν.Τραμπ με την κίνηση αυτή ακύρωσε τον ρόλο των ΗΠΑ στην ειρηνευτική διαδικασία, προσέβαλε το αραβικό και το ισλαμικό έθνος και προκάλεσε αστάθεια σε όλη τη Μέση Ανατολή που έχει εισέλθει πλέον σε αχαρτογράφητα νερά.
Hδη Πεζοναύτες των ΗΠΑ αναπτύχθηκαν σε πρεσβείες και προξενεία των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή προκειμένου να διαφυλάξουν και να αποτρέψουν επιθέσεις εξαγριωμένων μουσουλμάνων, για διαμεσολαβητικό ρόλο ούτε αναφορά πλέον.
Η Ν.Αφρική διέκοψε διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ και απέσυρε τον πρέσβη της. Και θα ακολουθήσουν και άλλα μέτρα όπως ακούγεται μεταξύ των οποίων και οικονομικά.

Το διπλωματικό κενό που δημιούργησε ο Ν.Τραμπ υπονομεύοντας την ικανότητα των ΗΠΑ να δράσει ως «έντιμος διαμεσολαβητής» μεταξύ Ισραήλ και Ισλαμικού κόσμου, καλείται πλέον να αναλάβει άλλη χώρα με φαβορί την Ρωσία και αουτσάιντερ την Κίνα.

Με την ένταση να κλιμακώνεται και στην ουσία να έχουμε περάσει σε μορφή πολέμου για άλλη μια φορά μεταξύ Ισραήλ -Παλαιστινίων, σύντομα θα κληθεί ο νέος «έντιμος διαμεσολαβητής» να αναλάβει δράση.

Οι 55 νεκροί και 2.770 τραυματίες δείχνουν ότι έρχονται ξανά μαύρες ημέρες για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή. Το σύστημα υγείας στη Γάζα κατέρρευσε και η Αίγυπτος προσφέρθηκε να βοηθήσει και παράσχει περίθαλψη σε 1760 παλαιστινίους.

Πριν λίγο, το Μαθητικό Ιρανικό Κίνημα Δικαιοσύνης προσέφερε 100.000 δολ σε όποιον ανατινάξει την αμερικανικη πρεσβεία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή...
Με τους Παλαιστινίους να απορρίπτουν πλέον τις ΗΠΑ, το ίδιο και η Τουρκία αλλά και πολλές μουσουλμανικές χώρες, μόνο μια χώρα μπορεί να ενεργήσει σοβαρά και αξιόπιστα.

Αυτή που «τα έχει καλά» και με Ιράν και με Ισραήλ ακροβατώντας και δείχνοντας ευελιξία ανάμεσα σε δυο ορκισμένους μεταξύ τους εχθρούς...

Η Ρωσία!
«Η Ρωσία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει άμεσες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών».
«Οποιαδήποτε μονομερής πράξη όσο αφορά την Ιερουσαλήμ, αυξάνει τον κίνδυνο σύγκρουσης στην περιοχή.
«Το θέμα της Ιερουσαλήμ είναι το πιο ευαίσθητο θέμα στην αρχιτεκτονική της ειρηνευτικής διαδικασίας Ισραήλ-Παλαιστινίων».
Ο Ν.Τραμπ «έσπασε» δεκαετίες αμερικανικής ουδετερότητας στο θέμα της Ιερουσαλήμ όταν στις 6 Δεκμεβρίου ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την πόλη ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ηδη ο Μ.Αμπάς, ανακοίνωσε πως δεν θα δεχτεί πλέον τις ΗΠΑ ως «Μεσανατολικό Διαμεσολαβητή».

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...