Ticker

10/recent/ticker-posts

Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν...την Κυριακή.



 Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν...την Κυριακή







Aπόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν/ σχεδίαζαν να τον σκοτώσουν κατά την επίσκεψή του στη Βοσνία την Κυριακή
Οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών διερευνούν την πιθανότητα μιας απόπειρας δολοφονίας κατά του Tayyip Erdogan.
Πληροφορίες δείχνουν ότι μια βαλκανική ομάδα τουρκικής καταγωγής σχεδίαζε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη την Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αnadolu το Σάββατο, οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών δέχθηκαν αναφορές από τούρκους που ζουν στα Σκόπια για « την ύπαρξη αναφορών για απόπειρα δολοφονίας Erdogan κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε βαλκανική χώρα. »
Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών μετέφεραν επίσης στους Τούρκους ομολόγους τους για το «σχεδιασμό μιας τουρκικής ομάδας να πραγματοποιήσει δολοφονία εναντίον του Ερντογάν κατά την επικείμενη επίσκεψή του στα Βαλκάνια».
Οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών άρχισαν έρευνα σχετικά με το θέμα αφού έλαβαν πανομοιότυπες πληροφορίες από διάφορες πηγές.
Το Anadolu έμαθε ότι η έρευνα ήταν σε εξέλιξη και οι υπηρεσίες πληροφοριών δεν μπόρεσαν να μάθουν το χρονοδιάγραμμα, τη θέση ή τη μέθοδο της υποτιθέμενης δολοφονίας.
Ο Ερντογάν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με ανώτερους αξιωματούχους της Βοσνίας.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπακρ Μποντσάντ είπε ότι η επίσκεψη του Ερντογάν στη Βοσνία θα πραγματοποιηθεί .
Ο Bouzdag, σε tweets μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δήλωσε ότι η κυβέρνηση «γνώριζε την ύπαρξη προβληματικών κύκλων και ήθελε να απαλλαγεί από Ερντογάν».
Πρόσθεσε ότι « η χώρα του λαμβάνει τέτοιες επικοινωνίες, αλλά ο πρόεδρος δεν φοβάται τον θάνατο … ».
Επεσήμανε ότι ο Ερντογάν «έφτασε σε αυτό που είναι σήμερα παρακάμπτοντας πολλές από τις απειλές και τις πιέσεις, συνωμοσίες και μηχανορραφίες, και θα συνεχίσει το δρόμο του με την ίδια αποφασιστικότητα.»
https://dimpenews.com


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...