Ticker

10/recent/ticker-posts

71ο Φεστιβάλ των Καννών ΧΘΕΣ:Τόσο αηδιαστική ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ η ταινία του Λαρς Φον Τρίερ ώστε δεκάδες θεατές έβγαιναν με εμετό από τις αίθουσες!!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


71ο Φεστιβάλ των Καννών ΧΘΕΣ:Τόσο αηδιαστική ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ η ταινία του Λαρς Φον Τρίερ ώστε δεκάδες θεατές έβγαιναν με εμετό από τις αίθουσες!!(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)








Η νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ "The House That Jack Built" προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η πολυαναμενόμενη ταινία, που έκανε πρεμιέρα στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών,

χαρακτηρίστηκε ως "εμετική" ενώ σύμφωνα με τον Guardian, περίπου 100 άτομα έφυγαν νωρίτερα από την προβολή της ταινίας.

    “Some people claim that the atrocities we commit in our fiction are those inner desires which we cannot commit in our controlled civilization, so they're expressed instead through our art.Στο νέο φιλμ του ανατρεπτικού Λαρς Φον Τρίερ πρωταγωνιστούν ο Ματ Ντίλον, στον ρόλο ενός κατά συρροή δολοφόνου και η Ούμα Θέρμαν

Η ταινία χαρακτηρίζεται ως θρίλερ και μαύρη κωμωδία και φαίνεται πως δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές.

Στην ταινία παρουσιάζονται πολύ σκληρές σκηνές, όπως ακρωτηριασμοί και δολοφονίες παιδιών και πολλοί ήταν εκείνοι που και στα social media έκριναν πολύ αρνητικά το "The House That Jack Built".

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ρότζερ Φρίντμαν το χαρακτήρισε ως "μια κακή ταινία που δεν έπρεπε να γίνει"Walked out on LarsvonTrier . Vile movie.  Should not have been made.  Actors culpable

Η επίμαχη σκηνή που φαίνεται να έχει προκαλέσει την πλειοψηφία των αντιδράσεων είναι εκείνη, όπου ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ντίλον πυροβολεί δύο παιδιά στο κεφάλι με τουφέκι κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πικνίκ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ramin Setoodeh, με αφορμή την εν λόγω σκηνή, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο το Φεστιβάλ επέτρεψε να προβληθεί μια τέτοια ταινία, ενώ τόνισε πως "Δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε Φεστιβάλ".Ανέβασε, δε, και μία φωτογραφία που δείχνει πόσο γρήγορα άδειασε η αίθουσα μετά την προβολή της ταινίας του Λαρς Φον Τρίερ.




πηγη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...