Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ!!!2 ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ!!!2 ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!








Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ορκίστηκε σήμερα πρόεδρος της Ρωσίας για μια τέταρτη θητεία ως το 2024, αφού έχει κυβερνήσει τη χώρα εδώ και 18 χρόνια είτε από τη θέση του προέδρου είτε από αυτή του πρωθυπουργού.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επανεξελέγη τον Μάρτιο με το 76,7% των ψήφων, το πιο υψηλό ποσοστό από τότε που ανήλθε στην εξουσία και πλέον ο Πούτιν έχει επιβληθεί περισσότερο από ποτέ ως ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας. Με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του και με ποσοστό συμμετοχής μεγαλύτερο από αυτό των προεδρικών εκλογών του 2012 ο Πούτιν ευχαρίστησε το βράδυ της επανεκλογή του τους Ρώσους και δήλωσε ότι σε αυτή τη μεγάλη νίκη βλέπει «την εμπιστοσύνη και την ελπίδα του λαού μας». 


Δείτε ζωντανά την τελετή ορκωμοσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...