Ticker

10/recent/ticker-posts

2018!ΤΡΕΜΕΙ Ο...ΠΛΑΝΗΤΗΣ!ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ...ΟΣΑ ΒΕΒΑΙΑ....ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 4 ΒΙΝΤΕΟ!

2018!ΤΡΕΜΕΙ Ο...ΠΛΑΝΗΤΗΣ!ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ...ΟΣΑ ΒΕΒΑΙΑ....ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 4 ΒΙΝΤΕΟ!







 
Σε πυρετώδεις ρυθμούς οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της “Ημέρας της Νίκης” του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.



Για πρώτη φορά, δύο μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς Su-57 και δύο MiG-31K, τα οποία φέρουν πυραύλους τελευταίας τεχνολογίας τύπου Kinzhal, πετούν πάνω από την ιστορική Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, στο πλαίσιο πρόβα για την στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου. Στην πρόβα συμμετείχαν επίσης για πρώτη φορά, ρωσικά μαχητικά MiG-29SMT.



Το Su-57:




Συνολικά, στην πρόβα συμμετείχαν 75 αεροσκάφη και ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένων και βομβαρδιστικών Tu-160 και Tu-95MS, βομβαρδιστικών μεγάλου βεληνεκούς Tu-22M3, ανεφοδιαστικών Il-78, μεταγωγικών Il-76MD, Su-35S, μαχητικών Su -30SM, βομβαρδιστικών Su-34 και Su-24M, Su-25, ελικοπτέρων Mi-26, Mi-8, Mi-28N, Ka-52 και Mi-35


Όπως ανέφερε το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, κατά τη διάρκεια της πρόβας και της στρατιωτικής παρέλασης, τα πληρώματα των ελικοπτέρων θα πετάξουν πάνω από τη Μόσχα σε υψόμετρο 150 μέτρων και με ταχύτητα 200 χλμ. Ανά ώρα. Τα πληρώματα των τακτικών, μεγάλου βεληνεκούς και μεταγωγικών αεροσκαφών θα πετάξουν σε υψόμετρο 300 με 500 μέτρων, με ταχύτητα μέχρι και 600 χλμ..




To άρμα μάχης T-72B3:




Η στρατιωτική παρέλαση στην Μόσχα στις 9 Μαΐου για τον εορτασμό της 73η επετείου της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης κατά της Ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ξεκινήσει με 33 σχηματισμούς του στρατού που αποτελούνται από περισσότερα από 13.000 άτομα.



Θα ακολουθηθεί μηχανοκίνητη παρέλαση 159 στρατιωτικών οχημάτων και εξοπλισμού διαφόρων τύπων, συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης T-14 Armata, drones και ρομπότ. Η παρέλαση θα τελειώσει με την πτήση αεροσκαφών και ελικοπτέρων.







ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...