Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΑΓΙΚΟ....14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΧΘΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ...ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΤ1!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ....14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΧΘΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ...ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΤ1!!!








Τα ναρκωτικά της τα είχαν προμηθεύσει δύο ανήλικοι συμμαθητές της, οι οποίοι επίσης είναι χρήστες
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια μαθήτρια Γυμνασίου λιποθύμησε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Πελοπόννησο από χρήση χασίς.
Τα ναρκωτικά της τα είχαν προμηθεύσει δύο ανήλικοι συμμαθητές της, οι οποίοι επίσης είναι χρήστες.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star οι τρεις μαθητές έφυγαν από το σχολείο, μετά την επιστροφή τους- ενώ αναστάτωση έχει δημιουργηθεί και στους γονείς.
«Θα πρέπει να υπάρξει κάποιος ψυχολόγος για τα παιδιά και για τα δικά μας παιδιά εάν είδαν κάτι. Και όχι να διώξουν τα παιδιά από το σχολείο αν είναι δυνατόν!», εξομολογείται ένας γονέας.
Δήμαρχος Μαρκοπούλου: «Συνειδητή προσπάθεια της Γυμνασιάρχη να συγκαλύψει το περιστατικό»
Την ίδια ώρα, για «συνειδητή προσπάθεια της Γυμνασιάρχη να συγκαλύψει το περιστατικό» της λιποθυμίας της 14χρονης μαθήτριας έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια εκδρομής με το σχολείο της, όταν σύμφωνα με το Δήμαρχο ένας συμμαθητής της της έδωσε ναρκωτικά μέσα στο πούλμαν.
Ο ίδιος καταγγέλλει ότι η Γυμνασιάρχης επιχείρησε να συγκαλύψει το περιστατικό διώχνοντας τους εμπλεκόμενους μαθητές από το σχολείο, αντί να ζητήσει βοήθεια για τα παιδιά, όπως σύμφωνα με την άποψή του έπρεπε να κάνει.
Ο κ.Μεθενίτης είπε ότι οι συγκεκριμένοι μαθητές εκδιώχθηκαν από το σχολείο, λίγες μέρες πριν από τις εξετάσεις τους, κάτι που δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως το εντείνει, αφού τα παιδιά στιγματίζονται.
Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ζήτησε όπως δήλωσε, τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού από τη γυμνασιάρχη και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Υπηρεσίες του του είναι «στη διάθεση όλων να βοηθήσουμε το παιδί αυτό να επανενανταχθεί».
Loading...
loading...