Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΕΑΡΟΣ Σύριος πιλότος!!!ΦΟΡΤΩΣΕ Mig-29 με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΑ «κόψει» στα δύο ΣΕ 32΄΄ το αεροπλανοφόρο USS Harry S.Truman!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ από τον Άσαντ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ!!!ΚΑΙ 72 αεροπλάνα ΘΑ γίνουν παρανάλωμα του πυρός!!!





ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΕΑΡΟΣ Σύριος πιλότος!!!ΦΟΡΤΩΣΕ  Mig-29 με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες  ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΑ «κόψει» στα δύο ΣΕ 32΄΄ το αεροπλανοφόρο USS Harry S.Truman!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ
από τον Άσαντ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ!!!
ΚΑΙ 72 αεροπλάνα ΘΑ γίνουν παρανάλωμα του πυρός!!!




 






Σύριος πιλότος περιμένει το «πράσινο φως» από τον Άσαντ να απογειωθεί με το Mig-29 του φορτωμένο με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες σε μία επιχείρηση «καμικάζι» προκειμένου να ανατινάξει αμερικανικό αεροπλανοφόρο που πλέει στη Μεσόγειο. Το ίδιο δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν και άλλοι πιλότοι της Συριακής Αεροπορίας προκειμένου να βυθίσουν τον αμερικανικό στόλο που έπληξε στόχους στη Συρία σκοτώνοντας αμάχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν το dimpenews.com, ένα πιλότος από την Χάμα ζήτησε επισήμως από τον πρόεδρο της χώρας του Μπασάρ αλ Άσαντ να οδηγήσει το αεροπλάνο του με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες πετώντας στην ταχύτητα του ήχου πάνω σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο που πλέει στ΄ανοιχτά Τουρκίας, Συρίας. Λιβάνου. Σημειώνεται πώς στην περιοχή πλέει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Harry S. Truman».

Αμερικανικός στρατιωτικός αναλυτής, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αυτό αναφέρει πώς μία τέτοια ενέργεια από τον Σύρο καμικάζι θα μπορούσε να ανοίξει το αεροπλανοφόρο σε δύο κομμάτια και 72 αεροπλάνα να γίνουν παρανάλωμα του πυρός. Επίσης σχολίασε ότι δεν θα μπορούσε να προβλέψει ποια θα ήταν η τύχη του προσωπικού που υπηρετεί στο αεροπλανοφόρο.

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί πώς για να φτάσει κανείς να απειλήσει ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο δεν αρκεί η αποφασιστικότητα του. Το πλοίο έχει όλα τα οπλικά συστήματα εκείνα να αποτρέψει μία εχθρική επίθεση ενώ συνοδεύεται και από άλλα πλοία τα οποία έχουν από ότι πιο σύγχρονο ραντάρ υπάρχει μέχρι αντιαεροπορικά συστήματα ικανά να καταρρίψουν πολλά μαχητικά ταυτόχρονα.

Από την άλλη, ο νεαρός πιλότος του Μig 29, όπως αναφέρεται, έχει αποδείξει την εξαιρετική δεξιότητα και πτητική ικανότητά του αφότου αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από στρατιωτική ακαδημία της Ρωσίας. Έχει καταφέρει ν΄ αγγίξει το έδαφος αλλά και να πετάξει από το έδαφος στα 40.000 πόδια σε 14΄΄ μια επίδοση εξαιρετική.

Περιμένει την άδεια από τον πρόεδρο Άσαντ. Αν του χορηγηθεί αυτή η άδεια θέλει μόνο, όπως λέει 32΄΄ -50΄΄ για ν΄απογειωθεί ως και να χτυπήσει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο με ταχύτητα υπερηχητικού και ν΄ανατιναχθεί με 10 τόνους εκρηκτικών. Η οικογένεια του δεν γνωρίζει αυτό το αίτημα για αυτή την αποστολή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι 10 σύριοι πιλότοι έχουν ήδη θέσει εαυτόν σε ανάλογη αποστολή. Να επιτεθούν δηλαδή με κόστος ζωής σε 10 αντιτορπιλικά των ΗΠΑ προκειμένου, όπως ισχυρίζονται να τα βουλιάξουν.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...