Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ!!!Δραματική προειδοποίηση Ρωσίας σε ΗΠΑ:«Σας εκλιπαρώ θα το μετανιώσετε»!!Δύσκολες Ώρες Για Τον Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Να Εναντιωθεί Στην Αυτοκρατορία ΗΠΑ - Ισραήλ Ή Το Χάος;;;ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΤΩΡΑ!!!Δραματική προειδοποίηση Ρωσίας σε ΗΠΑ:«Σας εκλιπαρώ θα το μετανιώσετε»!!Δύσκολες Ώρες Για Τον Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Να Εναντιωθεί Στην Αυτοκρατορία ΗΠΑ - Ισραήλ Ή Το Χάος;;;ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

 

 

 

 

 


Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ το βράδυ της Τρίτης (10.04.2018) ήταν ακόμη μια «τιτανομαχία» ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ.
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας Βασίλι Νεμπένζια έκανε έκκληση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να μην επιτεθεί στη Συρία.
Τις τελευταίες ώρες έχει ενταθεί η αίσθηση πως ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να δώσει εντολή για στρατιωτική δράση στη Συρία. Αφορμή η επίθεση με χημικά που φέρεται να διέταξε το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Ντούμα το περασμένο Σάββατο (07.04.2018).

Η φημολογία εντάθηκε μετά την απόφαση του Τραμπ να ματαιώσει το πρώτο του ταξίδι στη Λατινική Αμερική. Αλλά και από τη ματαίωση της επίσκεψης του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάτις, σε Σακραμέντο και Νεβάδα.
Στον ΟΗΕ, σε μια κίνηση που λίγοι θα περίμεναν, ο πρέσβης της Ρωσίας, Βασίλι Νεμπένζια απηύθυνε έκκληση στην αμερικανική κυβέρνηση. Της ζήτησε να «απόσχει» από την ανάληψη στρατιωτικής δράσης που πιθανόν σχεδιάζει εναντίον της Συρίας.


«Σας εκλιπαρώ, θα το μετανιώσετε»...

«Οι απειλές που διατυπώνετε έναντι της Συρίας θα έπρεπε να μας ανησυχούν, όλους μας, διότι μπορεί να βρεθούμε στα πρόθυρα ορισμένων πολύ λυπηρών και σοβαρών γεγονότων», είπε ο Νεμπένζια απευθυνόμενος στην Αμερικανίδα πρέσβη στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι.
«Για άλλη μια φορά σας ζητώ, για άλλη μια φορά σας εκλιπαρώ, να απόσχετε από την υλοποίηση των σχεδίων που καταρτίζετε αυτή τη στιγμή για τη Συρία», πρόσθεσε ο Νεμπένζια.
Απορρίφθηκε και το νέο σχέδιο της Ρωσίας για τη Συρία

Λίγη ώρα πριν από την παράκλησή του είχε απορριφθεί σχέδιο απόφασης που είχε προτείνει η Ρωσία. Ήταν το τρίτο κατά σειρά που καταψηφίστηκε. Τασσόταν υπέρ της διενέργειας έρευνας για την επίθεση που φέρεται να διαπράχθηκε με χημικά όπλα στη Ντούμα, στην Ανατολική Γούτα, το Σάββατο.

Το Συμβούλιο Ασφαλείας απέρριψε το ρωσικό σχέδιο ελλείψει ικανού αριθμού ψήφων για την έγκρισή του. Το κείμενο δεν υπερψήφισαν παρά πέντε κράτη μέλη του Συμβουλίου. Τέσσερις χώρες το καταψήφισαν, ενώ έξι απείχαν.

Για να εγκριθεί οποιοδήποτε σχέδιο απόφασης, πρέπει να λάβει εννέα ψήφους και να μην ασκηθεί βέτο από κάποιο από τα κράτη-μόνιμα μέλη (σ.σ. ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία, Βρετανία).

Βέτο μπορεί να ασκηθεί μόνο στην περίπτωση που ένα σχέδιο συγκεντρώσει εννέα ή περισσότερες ψήφους.

ΑΠΕ – ΜΠΕ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...