Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!!!ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!!!ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 





 
Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο από την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης – Το βράδυ του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Μπήκε στην Εντατική αλλά λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή – Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών
Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας έμαθε το τραγικό νέο. Ο Στέλιος Σκαλαβενίτης, ένας νέος άνθρωπος, μέλος μιας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.
Ο θάνατός του έγινε γνωστός το πρωί της Κυριακής. Και «πάγωσε» τους πάντες. Ήταν ένα από τα αδέρφια που βρίσκονταν στο τιμόνι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μπει στην Εντατική.
Όπως κι έγινε. Αλλά η επιδείνωση της κατάστασής του ήταν ραγδαία. Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν μόλις 54 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...