Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!''ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΩ''!!!ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!


ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!''ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΩ''!!!ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!












Ρωγμή στις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας προκαλεσε όπως φαίνεται η χθεσινή δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρώφ, που κάλεσε την Τουρκία να αποσύρει αμέσως τα στρατεύματα της από την Συρία και να παραδώσει τον θύλακα του Αφρίν στην κυβέρνηση της Δαμασκού, καθώς το έργο της να εξοντώσει τους τρομοκράτες έχει περατωθεί.



Σήμερα ο ίδιος ο Ερντογάν απαντώντας τον Λαβρώφ δήλωσε πως το τι θα κάνουν οι τουρκικές δυνάμεις και σε ποιον θα παραδώσουν τα εδάφη που κατέλαβαν το ξέρουν καλύτερα οι ίδιες και με λίγα λόγια. δεν θα δώσουν λογαριασμό σε κανένα το τι θα κάνουν στην Συρία.



Η έντονη αυτή αντιπαράθεση που έρχεται σε μια στιγμή που όλα κρέμονται από μια κλωστή στην Συρία, καθώς αμερικανικές και ρωσικές δυναμεις βρίσκονται με το δάχτυλο στην σκανδάλη, προκαλεί πολλές παρενέργειες και για πολλούς σπάζει την τουρκορωσική προσέγγιση για τις εξελίξεις με άγνωστες συνέπειες.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...