Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΟΝΙΚΑ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΥΚ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ!!!ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ]



ΦΟΝΙΚΑ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΥΚ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ!!!ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ]








Οι ζωές τους βαδίζουν παράλληλα από την ημέρα που γεννήθηκαν. Τα δίδυμα αδέλφια της Σχολής Ευελπίδων, έχουν μόλις λίγα λεπτά διαφορά και βρίσκονται μαζί σε όλες τις φάσεις της ζωής τους: από το παιχνίδι και το διάβασμα έως και τις ασκήσεις στη Σχολή.
Οι αδελφοί Μπουραντά είναι Ευέλπιδες 1ης τάξης και δηλώνουν άκρως δεμένοι, μιλώντας με συγκινητικά λόγια ο ένας για τον άλλο. «Ο αδελφός μου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου. Είμαστε μαζί και στις χαρές και τις λύπες», λέει ο Αθανάσιος για τον «καλύτερό του φίλο», Απόστολο.

Οι δύο νεαροί Ευέλπιδες έχουν, όπως δήλωσαν στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», ως πρότυπο τον στρατιωτικό πατέρα τους, τον οποίο και ήθελαν να κάνουν περήφανο.
Από τη σχέση τους δε θα μπορούσαν να λείψουν οι τσακωμοί, αλλά πάντοτε μοιράζονται τη θέληση να φτάσουν τους κοινούς στόχους, κατανοώντας ο ένας τα άγχη του άλλου.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δίδυμων αδελφών:


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...