Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ!!!ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΣ....ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ....Όλη η Ελλάδα πενθεί για τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου...


ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ!!!ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΣ....ΤΡΑΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ....Όλη η Ελλάδα πενθεί για τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου...










"Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε".
Όλη η Ελλάδα πενθεί για τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου.
Ο άτυχος σμηναγός πέθανε μετά από την συντριβή του Mirage 2000-5 που πετούσε πάνω από το Αιγαίο. Το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού η κηδεία του αδικοχαμένου πιλότου. Σήμερα, πόνος βουβός για την οικογένειά του. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του.
Πάγωσαν οι πάντες, όταν η θεία του σμηναγού, Γ. Κοντοστεργίου, μιλώντας στα Αποκαλυπτικά ανέφερε ότι σήμερα το πρωί βρήκαν τους γονείς του Γιώργου Μπαλταδώρου με ακουμπισμένα τα πρόσωπά τους πάνω στη λασπωμένη γη, εκεί που έχει ταφεί το παιδί τους. «Οι γονείς είναι χάλια. Οι γονείς σήμερα στις 7 το πρωί ήταν στο νεκροταφείο. Πήγε ο αδερφός του πατέρα και τους βρήκε πάνω στον τάφο μες στη λάσπη! Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω και…», είπε κλαίγοντας η θεία του πιλότου και όλοι πάγωσαν.
«Τώρα θα πάω πέρα, τι να τους πω; Τίποτα… Μια βουβαμάρα είναι μέσα στο σπίτι. Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε. Δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Μην τους ξεχάσουν μόνο… Μην ξεχάσουν αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδάκια»!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...