Ticker

10/recent/ticker-posts

«ΕΠΙΤΥΧΗΣ» ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!ΕΓΙΝΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας:«Συνολικά 71 πυραύλους cruise από τους συνολικά 103 έχουν αναχαιτιστεί απο ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ»!!![ΒΙΝΤΕΟ]


«ΕΠΙΤΥΧΗΣ» ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!ΕΓΙΝΑΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας:  
«Συνολικά 71 πυραύλους cruise από τους συνολικά 103 έχουν αναχαιτιστεί απο ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ»!!![ΒΙΝΤΕΟ]














Πηγές από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνουν τόσο την σφοδρότητα της δυτικής επίθεσης στη Συρία όσο και την….αναποτελεσματικότητά της.

Για την ακρίβεια τα ποσοστά επιτυχίας των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν κυρίως από τις γαλλικές φρεγάτες και τα αμερικανικά αντιτορπιλικά ήταν απογοητευτικά!  
Στην Μόσχα ανακοίνωσαν πριν λίγο πως τουλάχιστον 71 πυραύλους cruise αναχαίτισαν οι συριακές δυνάμεις και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία!  
Έτσι σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ:  
«Η Συρία απέκρουσε τη δυτική επίθεση με συστήματα αεράμυνας που κατασκευάστηκαν στην ΕΣΣΔ πριν από 30 χρόνια.  
Τα μέσα άμυνας της Συρίας που χρησιμοποιήθηκαν για την απόκρουση της επίθεσης ήταν: τα συστήματα αεράμυνας S-125, S-200, καθώς και μονάδες Buk και Kvadrat χρησιμοποιήθηκαν για την απόκρουση της πυραυλικής επίθεσης». 
Νεώτερη ενημέρωση από τη Μόσχα θέλει τους εκτοξευμένους πυραύλους cruise των Γαλλία, ΗΠΑ και Βρετανίας να αγγίζουν τους 103, με το ποσοστό επιτυχίας τους να κατρακυλά στο 30%!

«Επιτυχία» η οποία είναι σχετική, καθώς ως επί το πλείστον χτυπήθηκαν άδειες εγκαταστάσεις των συριακών δυνάμεων ή χώροι πέριξ των συριακών βάσεων  
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας:  
«Συνολικά 71 πυραύλους cruise από τους συνολικά 103 έχουν αναχαιτιστεί από τη Συρία. Κανένα κυβερνητικό στρατιωτικό αεροσκάφος δεν είχε υποστεί σοβαρές ζημιές.

Πριν από μερικά χρόνια, αρνηθήκαμε να παράσχουμε συστήματα S-300 στη Συρία λόγω αιτήματος κάποιων από τους δυτικούς εταίρους μας. Λαμβάνοντας υπόψη το τι συνέβη, θεωρούμε ότι είναι δυνατόν να επιστρέψουμε δριμύτεροι πάνω σε αυτό το ζήτημα τόσο στη Συρία όσο και σε άλλα κράτη»  
Βλέπουμε λοιπόν την τετελεσμένη απόφαση της Ρωσίας για παροχή και συστημάτων S-300 στις συριακές δυνάμεις, έπειτα και από την επιτυχή άμυνα που κράτησε ο κυβερνητικός στρατός του Άσαντ με σοβιετικά συστήματα 30ετίας.
Σύγκλιση του Σ.Α. ζητά επειγόντως ο Β.Πούτιν 
Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα πως συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ μετά τα πλήγματα που κατάφεραν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους στη Συρία εναντίον του καθεστώτος της Δαμασκού και τα οποία κατήγγειλε «με τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα».

«Η Ρωσία συγκαλεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για να εξετάσει τις επιθετικές ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους», αναφέρει σε ανακοινωσή του το Κρεμλίνο.

«Η Ρωσία καταγγέλλει με τη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επίθεση στη Συρία, όπου Ρώσοι στρατιωτικοί βοηθούν τη νόμιμη κυβέρνηση να αγωνισθεί κατά της τρομοκρατίας», προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

 Του Άρη Δημόπουλου
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...