Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΄5 ΛΕΠΤΑ!!!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΄5 ΛΕΠΤΑ!!!










Δραματικές εξελίξεις στη Τουρκία. Νεκρός έπεσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Μεχμέτ Ερκαν Βουραλχάν, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, o Βουρλαχάν λίγο μετά την επίθεση μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε.

Ο δολοφόνος, Yüksel K, συνελήφθη και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Φατίχ.

Ολα αυτά ενώ πριν λίγες ώρες είχαμε την ανακοίνωση Ερντογάν για πρόωρες εκλογές.  

Ο Μεχμέτ Ερκάν Βουραλχάν είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής το 1987 με το κόμμα της «Μητέρας Πατρίδας», του Μεσούτ Γιλμάζ, και είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας της Τουρκίας από τις 21 Δεκεμβρίου 1987 έως και τις 30 Μαρτίου 1989.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι όμως ποιος βρίσκεται πίσω από την δολοφονία; Ενα κρίσιμο ερώτημα που μένει να απαντηθεί.

 Δείτε εικόνα:


Δείτε το δημοσίευμα της Milliyet:




Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε σήμερα με τον υπερεθνικιστή σύμμαχό του Ντεβλέτ Μπαχτσελί με τον οποίο συζήτησε την πιθανότητα προκήρυξης πρόωρων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περίπου μισή ώρα στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, όπως ανέφερε μια πηγή της προεδρίας.

Οι προσεχείς διπλές προεδρικές και βουλευτικές εκλογές είναι κρίσιμες για την Τουρκία καθώς θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της ισχύος των περισσότερων μέτρων που ενισχύουν τις εξουσίες του προέδρου της χώρας, τα οποία εγκρίθηκαν με το δημοψήφισμα για την τροποποίηση του συντάγματος, τον Απρίλιο του 2017.

Ο Ερντογάν είναι βαθύτατα στριμωγμένος, τόσο γεωπολιτικά, όσο κυρίως και οικονομικά. Αυτό τι σημαίνει; Οτι θα οξύνει την ένταση στο Αιγαίο, καθώς θα θελήσει να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων του. Αυτό μεταφράζεται ως εξής. Ενταση σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο.

Έπειτα από μια περίοδο έντασης και κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητάς σε πολλαπλά μέτωπα σε Δύση και Ανατολή τα οποία κατάφερε να ανοίξει μέσα σε λίγους μόλις μήνες ο Ερντογάν, τώρα αρχίζει να εισπράττει τα αποτελέσματα των επιθετικών του ενεργειών.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...