Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΝΕΙ ''ΠΙΣΩ'' Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ!!!«Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία»!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EURONEWS!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΝΕΙ ''ΠΙΣΩ'' Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ!!!«Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία»!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EURONEWS!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!











Νέο μήνυμα από τον Τραμπ..«Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία. Μπορεί να γίνει σύντομα ή και καθόλου σύντομα»Λίγες ώρες μετά την πολεμική ρητορική Τραμπ μέσω twitter, η Ουάσιγκτον κάνει ένα βήμα πίσω.



Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του Ερντογάν για το ζήτημα της Συρίας.



Κατόπιν, η Σάρα Σάντερς προχώρησε σε δηλώσεις σαφώς πιο ήπιες σε σύγκριση με τις απειλές Τραμπ προς τη Ρωσία, ότι «οι πύραυλοι έρχονται».



«Ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει δώσει χρονοδιάγραμμα, και έχει αφήσει πολλές επιλογές πάνω στο τραπέζι. Ακόμα επεξεργαζόμαστε αρκετές από αυτές και δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση στο μέτωπο αυτό. Ο πρόεδρος θεωρεί τη Συρία και τη Ρωσία υπεύθυνες για την επίθεση με χημικά όπλα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.



Σε δηλώσεις του στο Κρεμλίνο, ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε την κατάσταση στον κόσμο «ανησυχητική» και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική και ότι οι διεθνείς σχέσεις θα μπουν σε εποικοδομητικά κανάλια.



Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ καταδίκασε το αδιέξοδο μετά τις καταγγελίες για χρήση χημικών όπλων στη Ντούμα.



Ο Αντόνιο Γκουτέρες κάλεσε τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία και Κίνα, «να αποτρέψουν μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Συρία».


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...