Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!3 ΒΙΝΤΕΟ!!!



ΒΟΜΒΑ!!!ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!3 ΒΙΝΤΕΟ!!!










ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΠΛΗΘΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ

Τα γερμανικά σχολεία συμβουλεύουν τα χριστιανικά κορίτσια να φορούν ισλαμικές μαντήλες (hijabs) για να αποφύγουν την παρενόχληση ή την επίθεση από άλλους μουσουλμάνους.



Την ίδια στιγμή στη Γερμανία: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στους δρόμους του Ντούισμπουργκ ως 80 κακοποιοί από αντίπαλες μουσουλμανικές συμμορίες με μάσκες και σιδερένιες ράβδους.



Μια γονέας μίλησε για την κόρη της για τους λόγους: «Έχει ξανθά μαλλιά, δεν φοράει μαντίλα, έχει ένα γερμανό-εβραϊκό όνομα και είμαστε Χριστιανοί! Ήταν κτυπημένη και δέχτηκε φραστική επίθεση στο δρόμο προς το σχολείο. Πριν οι μουσουλμάνοι συμμαθητές έμαθαν για τον εβραϊκό γονέα, το κορίτσι είχε απειληθεί με θάνατο, λέγοντας οι ίδιοι ότι η τότε δευτέρας δημοτικού μαθήτρια θα πρέπει να κτυπηθεί και στη συνέχεια να σκοτωθεί επειδή δεν πιστεύει στον Αλλάχ.



Ο Γερμανο-χριστιανός διευθυντής είπε μόνο: «Η κόρη σου δεν χρειάζεται να πει ότι είναι Γερμανίδα. Εκτός αυτού, μπορείτε να της δώσετε μια μουσουλμανική μαντίλα να φορέσει! «Έχουμε αλλάξει τα σχολεία και τα πράγματα πάνε καλύτερα τώρα».



Ο Αντρέας Ντάνπ δήλωσε ότι η κατάσταση χειροτερεύει όλο και περισσότερο στο Leipzig, μια πόλη στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Σαξονίας της Γερμανίας, όπου τα παιδιά είχαν ξυλοκοπηθεί επειδή έτρωγαν συχνά ζελεδάκια. Είπε: «Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις όπου οι Χριστιανοί έχουν παρενοχληθεί, ταπεινωθεί και φοβηθεί».



Ο κ. Knapp δήλωσε: «Ένα 12χρονο αγόρι εκφοβίστηκε από τα μουσουλμανικά παιδιά για να αφαιρέσει το κολιέ του σταυρού του. Τον έχουν προσβάλει, τον αποκαλούν ακάθαρτο, μέχρι που φοβόταν και φώναξε. Οι γονείς του είναι απολύτως απελπισμένοι για την κατάσταση. Έχουν δραπετεύσει για την ασφάλεια των παιδιών τους και τώρα αυτό. »



Σε μια άλλη περίπτωση, δύο αδέλφια, ένα 11χρονο αγόρι και ένα κορίτσι εννέα ετών φέρεται να έχουν ξυλοκοπηθεί και απειληθεί ότι δεν θα πρέπει ποτέ να προσπαθήσουν να παίξουν έξω πάλι αφού τα μουσουλμανικά παιδιά τους είδαν να τρώνε ζελεδάκια αρκούδες που περιέχουν ζελατίνη χοιρινού κρέατος.



Ακόμη και όταν ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή ή τη Βόρεια Αφρική, οι χριστιανοί μετανάστες συχνά δεν είναι ασφαλείς. Οι εκθέσεις έδειξαν ότι οι χριστιανοί έχουν στοχευτεί σε πλοία λαθρεμπόρων, έχουν χτυπηθεί, ληστευτεί και πνιγεί από μουσουλμάνους επιβάτες απλώς και μόνο επειδή προσεύχονταν στο ίδιο πλοίο.



Προφανώς, τα γερμανικά παιδιά ξυλοκοπούνται για εκφοβισμό από τους μουσουλμάνους μετανάστες σε καθημερινή βάση.



Γερμανία: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στους δρόμους του Ντούισμπουργκ ως 80 κακοποιούς από αντίπαλες μουσουλμανικές συμμορίες με μάσκες και σιδερένιες ράβδους.



Οι αξιωματικοί χρησιμοποίησαν αέριο CS για να ελέγξουν τους φιλονικούντες άντρες. Οι ομάδες των ανδρών χρησιμοποιούσαν επίσης ματσέτες, σιδερένιες ράβδους, τηλεσκοπικούς στύλους και ένα σωλήνα ηλεκτρικής σκούπας στον αγώνα. Η αστυνομία είπε ότι έπεσαν και είχαν αντικείμενα που τους έριξαν. Περίπου 50 κακοποιοί συνελήφθησαν. Αργότερα απελευθερώθηκαν 30 άτομα και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρώς. «Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί την προηγούμενη νύχτα και την προηγούμενη εβδομάδα. Η αστυνομία εξετάζει εάν υπάρχει σύνδεση.



Τα προβλήματα στα γερμανικά μουσουλμανικά σχολεία μετανάστευσης έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, λέει στην εφημερίδα BILD ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ένωσης Εκπαιδευτικών, Heinz-Peter Meidinger. Τα βίντεο αποκεφαλισμού και εκτέλεσης από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) «εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά» στους μουσουλμάνους μετανάστες.



Ο κ. Meidinger είπε ότι οι επιθέσεις εναντίον των δασκάλων προήλθαν κυρίως από πολιτιστικές και θρησκευτικές συμπεριφορές που ασκούν οι έφηβοι της Αραβικής και της Βόρειας Αφρικής που δεν σέβονται τις γυναίκες.

   
Η ευρωπαϊκή αλυσίδα μεταναστευτικών σούπερ μάρκετ της υπέρ-Ευρωπαϊκής Ένωσης, Sainsbury’s, επέλεξε να αλλάξει τον όρο «αυγά Πάσχα» για τα αυγά σοκολάτας που έχουν πιστοποιηθεί με Halal και λέει στους πελάτες ότι πρόκειται για ακριβέστερη περιγραφή του προϊόντος … που δεν θα προσβάλει τους μουσουλμάνους, που προφανώς ότι θα ήθελαν να αγοράσουν Πασχαλινά αυγά, αν μόνο η λέξη «Πάσχα» δεν ήταν πάνω τους.



Ούτε ένα Πασχαλινό αυγό δεν έχει επάνω την λέξη Πάσχα.



Μια απόδειξη από τα καταστήματα Karstadt , στην απόδειξη γράφει παραδοσιακά αυγά αντί να γράφει πασχαλινά αυγά, καθώς οι σατανάδες της Παγκόσμιας Τάξης θα σβήσουν κάθε ίχνος του Χριστού μας.



Αν δεν αντιδράσουμε σε όλα αυτά, αυτή θα είναι η τύχη των παιδιών μας.



Και τέλος διαγωνισμός ομορφιάς.




Μια μουσουλμάνα «ομορφιά» διαγωνιζόμενη για τον τίτλο τις Μις η οποία είναι αρκετά υπέρβαρη και φοράει ισλαμική μαντίλα θα μπορούσε να γίνει η επόμενη Μις Αγγλία που θα διαγωνιστεί στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Μις Κόσμος.



Η Μαρία Μαχμούντ, 20 ετών, ήρθε η δεύτερη θέση στη ζέστη της Μις Μπίρμινχαμ και έφτασε στους ημιτελικούς του εθνικού διαγωνισμού. Εάν είναι επιτυχής, τότε η Μαρία θα πάρει μέρος στους τελικούς της Miss England, με τον νικητή να αντιπροσωπεύει το έθνος στη Miss World.



Η Μαρία, επίδοξη κοινωνική λειτουργός, δήλωσε ότι θέλει να αμφισβητήσει τα αρνητικά στερεότυπα που αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι και ότι θέλησε να «αντιπροσωπεύσει την πολυμορφία και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα».



Μιλώντας στην FEMAIL, η «βασίλισσα ομορφιάς» πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστη σχετικά με το αν θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό με μαγιό μέρος του διαγωνισμού. Ενώ μια μουσουλμανική γυναίκα έχει προηγουμένως στεφθεί η Δεσποινίς της Αγγλίας, η Μαρία είναι ο πρώτος φορέας με μαντήλα που παίρνει μέρος.



Η Μαρία πήγε γρήγορα στο τελικό, όπου αγωνίστηκε με 30 άλλες γυναίκες και ονομάστηκε πρώτη επιλαχούσα. «Την ημέρα εκείνη ήμουν πολύ νευρική. Ήμουν ο μόνος άνθρωπος που φορούσε το hijab εκεί. «Ξέρεις πότε είσαι νευρικός ούτως ή άλλως, και τότε γίνεσαι ακόμα πιο νευρικός γιατί δεν βλέπεις κανέναν άλλον που να μοιάζει σαν εσένα;»



Αλλά οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την απόδοση της Μαρίας και έφτασε στο top 10 πριν τελικά στεφθεί πρώτη επιλαχούσα, εξασφαλίζοντας της μια θέση στους ημιτελικούς. Συνέχισε: «Στη συνέχεια είχα τους δικαστές να έρχονται σε μένα, λέγοντας μου πόσο πολύ αγάπησαν αυτό που αντιπροσώπευα. Αυτό πραγματικά, πραγματικά με έκανε να αισθανθώ καλά.»



Καμαρώστε τις μουσουλμάνες ομορφιές του μέλλοντος.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...