Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ Σπήλαιο Σωτήρος ΣΤΟ Αττικό Αλσος ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΟ συγκεκριμένο σπήλαιο είναι επικίνδυνο!!!ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ Δεν συνιστούν την επίσκεψη ΣΕ ΑΥΤΟ!!!2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!



ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ  ΤΟ  Σπήλαιο Σωτήρος  ΣΤΟ Αττικό Αλσος ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΤΟ συγκεκριμένο σπήλαιο είναι επικίνδυνο!!!ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ
Δεν συνιστούν την επίσκεψη ΣΕ ΑΥΤΟ!!!2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!







H ομάδα Ιχνευταί http://ixneytai.blogspot.gr/ σας παρουσιάζει το σπήλαιο Σωτήρος στο Γαλάτσι, καλεσμένοι από τους fysiolatres blogspot και την ΣΠΕΛΕΟ εξερευνήσαμε και αυτό το πανέμορφο σπήλαιο στο κέντρο της Αθήνας.προσοχή όμως το συγκεκριμένο σπήλαιο δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει είναι αρκετά επικίνδυνο σε ορισμένα σημεία και θα χρειαστείτε της γνώσης των επαγγελματιών,που για καλή μας τύχη τους είχαμε μαζί.Το συγκεκριμένο σπήλαιο ανακαλύφθηκε γύρω στο 1970 κατά την διάρκεια εργασιών στα λατομία ΦΡΑΓΚΟΥ. Ευτυχώς η εργασίες του λατομείου σταμάτησαν συγχρόνως με την απόφραξη του κέντρου του σπηλαίου, που σήμερα χρησιμεύει σαν είσοδος. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε και τους τρεις μαθητές που πρώτοι το ανακάλυψαν, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που μικρά παιδιά ανακαλύπτουν μεγάλα πράγματα.....(ο Φ.Φωτάκης και οι αδερφοί Κωστόπουλοι). Προειδοποίηση: οι δημιουργοί του δεν φέρουν καμμία ευθύνη για πιθανά συμβάματα από ατομικές ή ομαδικές επισκέψεις στα μέρη που παρουσιάζονται . Δεν συνιστούν την επίσκεψη σε αυτά τα μέρη και σαφέστατα δεν παροτρύνουν τους αναγνώστες τους να τα εξερευνήσουν χωρίς να έχουν πάρει τις απαραίτητες άδειες (όπου απαιτείται) καθώς και χωρίς την συνοδεία εκπαιδευμένων ειδικών. Όσοι αγνοήσουν τις πιο πάνω προειδοποιήσεις φέρουν όλη την ευθύνη για πιθανά ατυχήματα ή άλλα ατυχή συμβάντα στους χώρους αυτούς.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...