Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Η ΑΥΣΤΡΙΑ «ΑΓΡΙΕΨΕ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 18.500 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!


 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΕΧΕΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Η ΑΥΣΤΡΙΑ «ΑΓΡΙΕΨΕ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 18.500 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! 










Η ΑΥΣΤΡΙΑ «ΑΓΡΙΕΨΕ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 18.500 ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! 


Με πρόταση της νέας αυστριακής κυβέρνηση του FPÖ, όπως έγινε γνωστό στην Άγκυρα, αναμένεται να απελαθούν από την Αυστρία 18 χιλιάδες 500 άτομα τουρκικής καταγωγής που κρίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην χώρα αυτή.

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Trouw, τα άτομα αυτά θεωρούνται για την Αυστρία παράνομοι μετανάστες και παρά του ότι εργάζονται στην Αυστρία χάνουν όλα τα δικαιώματα τους μετά την ανάδειξη της νέας δεξιάς αυστριακής κυβέρνησης. Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις στην Αυστρία των Τούρκων υπέρ του Ερντογάν έχει ανησυχήσει την αυστριακή κυβέρνηση και αυτό είναι άλλος ένα λόγος για να προχωρήσει στην απέλαση όσων περισσότερων Τούρκων είναι νομικά εφικτό.
 
Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή της νέας αυστριακής κυβέρνησης έχει θορυβήσει έντονα την Άγκυρα, καθώς βλέπει ότι αυξάνεται συνεχώς η αντιτουρκική πολιτική πολλών ευρωπαϊκών κρατών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 


Loading...
loading...