Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΝΕΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ''ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ''!!!Woman wrestled to ground after allegedly trying to open cabin door on SFO flight!!!LIVE VIDEO!!!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΝΕΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ''ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ''!!!
Woman wrestled to ground after allegedly trying to open cabin door on SFO flight!!!LIVE VIDEO!!!










Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης, όταν γυναίκα επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει μια από τις πόρτες του σκάφους εν ώρα πτήσης.
Η γυναίκα, εμφανώς διαταραγμένη, φώναζε συνεχώς «Είμαι θεός» (I'm god), την ώρα που άνδρες ασφαλείας επιχειρούσαν να την ακινητοποιήσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Τελικά, η γυναίκα ακινητοποιήθηκε, η πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Μπόιζ ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα και η «θεός» συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...