Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!ΨΕΥΤΕΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ STAR ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ''ΜΑΙΜΟΥ'' ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΧΙΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ!!!Φυσικά δεν υπάρχει ούτε και τρίχρονο παιδάκι να την ρωτάει «που είναι ο μπαμπάς»!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΤΗΜΕΝΟ'' ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ STAR!!!



ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!ΨΕΥΤΕΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ STAR ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ''ΜΑΙΜΟΥ'' ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΧΙΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ!!!Φυσικά δεν υπάρχει ούτε και τρίχρονο παιδάκι να την ρωτάει «που είναι ο μπαμπάς»!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΣΤΗΜΕΝΟ'' ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ STAR!!!










Στις 22.3.2018 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, προβλήθηκε μια συνέντευξη της «συζύγου ενός μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας», η οποία δήλωσε πόσο πολύ ανησυχεί κάθε μέρα για τον σύζυγό της, ειδικά «όταν δεν απαντάει στο τηλέφωνο». Στο «ρεπορτάζ», η γυναίκα αυτή εμφανίζεται με το όνομα «Κατερίνα Παπαϊσιδώρου» και αναφέρει ότι έχει «ένα μικρο παιδάκι που τη ρωτάει που είναι ο μπαμπάς», όταν ο… ιπτάμενος σύζυγός της απουσιάζει. Το ρεπορτάζ του καναλιού παρουσιάστηκε με τίτλο: «Οι ηρωίδες γυναίκες των μάχιμων στρατιωτικών μας». Τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αλήθεια, το ρεπορτάζ είναι ψευδές και στημένο. 

Η γυναίκα αυτή ΔΕΝ ονομάζεται Κατερίνα Παπαϊσιδώρου. Το πραγματικό της όνομα είναι Αθανασία (Νάνσυ) Παναγιώτου, και ΔΕΝ έχει σύζυγο μάχιμο ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας γιατί απλά δεν έχει σύζυγο, είναι ανύπαντρη. Φυσικά δεν υπάρχει ούτε και τρίχρονο παιδάκι να την ρωτάει «που είναι ο μπαμπάς».
18032510 NNN
Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο πέραν πάσης αμφιβολίας, καθώς το βεβαιώνουν όχι μόνο τα μάτια μας, αλλά και πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον. (Τα στοιχεία του είναι στη διάθεση των αρμοδίων.)
Με βάση τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει το ακόλουθο ερώτημα: Ο ρεπόρτερ του καναλιού, Λάμπρος Δεμερτζής, που πήρε τη συνέντευξη από την Νάνσυ Παναγιώτου, και την παρουσίασε ως «σύζυγο πιλότου», γνώριζε ότι μιλούσε με μια ανύπανδρη γυναίκα χωρίς παιδί και με άλλο ονοματεπώνυμο;
Το θέμα είμαι πολύ σοβαρό!

Το Star, στο κεντρικό του δελτίο, έδωσε τη δική του εκδοχή για το ρεπορτάζ τού Λάμπρου Δεμερτζή με τίτλο: «Οι ηρωίδες γυναίκες των μάχιμων στρατιωτικών μας».
«Δημιουργήθηκε ένας σάλος ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ήταν ψευδές», ανέφερε το κανάλι. «Το βράδυ της Δευτέρας 26 Μαρτίου, ο δημοσιογράφος του σταθμού θέλησε να τοποθετηθεί περί του θέματος και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Ο Λάμπρος Δεμερτζής δήλωσε: «Ζητήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών να μας υποδείξει μια γυναίκα στρατιωτικού. Μας συστήθηκε στο ρεπορτάζ ως Κατερίνα Παπαισιδώρου, ότι είναι παντρεμένη, ότι έχει ένα παιδάκι τριών χρονών, κάναμε κανονικά τη συνέντευξη και προβλήθηκε. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν λέγεται έτσι, αλλά Νάνσυ Παναγιώτου. Είναι παντρεμένη με τον συγκεκριμένο αξιωματικό, αλλά δεν έχει παιδί. Εννοείται ότι είναι παντρεμένη με τον συγκεκριμένο αξιωματικό, που ήταν παρών στη συνέντευξη».
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών απέστειλε ανακοίνωση στήριξης στον Λάμπρο Δεμερτζή και το Star, στην οποία γράφει:

«Κατόπιν επικοινωνίας του δημοσιογράφου Λάμπρου Δεμερτζή από το STAR Channel με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, μας ζήτησε να τον φέρουμε σε επαφή με τη σύζυγο κάποιου στρατιωτικού, προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ για τις ηρωίδες συζύγους των στρατιωτικών μας και πώς βιώνουν την αγωνία για τους συζύγους τους. Πράγματι, του υποδείξαμε μέλος Ένωσης μας, η σύζυγος του οποίου, παραχώρησε συνέντευξη στον κ. Δεμερτζή. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι, η γυναίκα αυτή με δική της πρωτοβουλία και προφανώς για να προστατέψει τον σύζυγό της, δεν έδωσε τα πραγματικά της στοιχεία στο δημοσιογράφο, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει σχετικά ή να ζητήσεις να εμφανιστεί με ψευδώνυμο. Η καλοπροαίρετη αυτή, πλην ατυχής ενέργειά της, ήδη της έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά της, μετά την έκταση που έχει λάβει το ζήτημα. Η Ομοσπονδία μας δηλώνει ότι, τόσο εμείς όσο και ο Δεμερτζής ουδεμία γνώση είχαμε για το θέμα αυτό και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι, εξ’ όσων γνωρίζουμε τον κ. Δεμερτζή, είναι ένας σοβαρός και υπεύθυνος δημοσιογράφος και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παραπλανήσει το τηλεοπτικό κοινό».
Η εφημερίδα «Αυγή» γράφει ότι επικοινώνησε με τον υπεύθυνο ειδήσεων του STAR, ο οποίος είπε: «Μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο για το επίμαχο ρεπορτάζ, δημοσιογράφο Λάμπρο Δεμερτζή, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια, ενημερωθήκαμε ότι απευθύνθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, από την οποία ζήτησε επαφή προκειμένου να κάνει θέμα για τις συζύγους των στρατιωτικών. Ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ηλία Κολύρης τον παρέπεμψε στον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων Γεωρ. Ζγαρδανά, ο οποίος παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στη σύζυγό του. Η σύζυγος ιπταμένου όπως εμφανίστηκε, είναι πράγματι σύζυγος στρατιωτικού, όμως θεώρησε ότι δεν πρέπει να εκθέσει όλα τα οικογενειακά της στοιχεία».
Στη συνέχεια, η Αυγή γράφει ότι επικοινώνησε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, «η οποία -όπως φαίνεται και από την ιστοσελίδα της (poes.gr)- δεν διαθέτει κανέναν γραμματέα ούτε άλλο μέλος στο Δ.Σ. με τα ονόματα Κολύρης ή Ζγαρδανάς. Ο ρεπόρτερ του STAR προκειμένου να κατασκευάσει το «ρεπορτάζ πανικού» επικοινώνησε με άλλη, μεταγενέστερη Ομοσπονδία (ΠΟΜΕΝΣ), εναντίον της οποίας εκκρεμεί προσφυγή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) με το αίτημα της ανακοπής στο Εφετείο.
Ανεξάρτητα από τις αμφιλεγόμενες «πηγές» του δημοσιογράφου, οποίος πάντως καλύπτει συχνά θέματα Εθνικής Άμυνας, τα ερωτήματα παραμένουν: γνώριζε ο δημοσιογράφος ότι η κυρία που εμφανίζεται ως σύζυγος ιπταμένου δεν είναι σύζυγος ιπταμένου; Γνώριζε ότι δεν έχει τρίχρονο παιδί; Εάν μάλιστα πιστέψουμε τα ellinikahoaxes.gr γνώριζε ότι η κυρία δεν είναι κάν παντρεμένη»;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...