Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!!''ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΟΛΟΥΣ''!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΚΑΙ!!!


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!!!''ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΟΛΟΥΣ''!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΚΑΙ!!!











Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται μεταξύ άλλων να του θέσουν και το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη.



Το πρόγραμμα της επίσκεψης Ερντογάν στη Βάρνα



ΣΦΓια τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Τούρκου Προέδρου στη Βάρνα της Βουλγαρίας, ο οποίος στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοβ.



Στις 19.00 αναμένεται να ξεκινήσει η συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Ντόναλντ Τουσκ η οποία πιθανότατα θα διαρκέσει δύο ώρες. Μετά το πέρας της συνάντησης θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου ενώ για τις 22.00 προγραμματιστεί η αναχώρηση του Τούρκου προέδρου από τη Βάρνα.



Πηγή: Αγριεμένος ο Ερντογάν στη Σύνοδο με ΕΕ: «Κανείς δεν παίζει με την Τουρκία» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr Δηλώσεις «φωτιά» πριν την προγραμματισμένη Σύνοδο Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Τραπεζούντα.



Λέγοντας πως δεν δέχεται μαθήματα από την Δύση, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε μάλιστα πως θα προσέλθει στην Σύνοδο αύριο, Δευτέρα, με βίντεο που αντικρούουν τις κατηγορίες και τις επικρίσεις σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Αγκυρας στην Αφρίν. 



Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη, ο Ερντογάν προφανώς εννοεί ότι έχει στα χέρια του υλικό που αποδεικνύει ότι οι Κούρδοι δρουν ως τρομοκρατική οργάνωση.



Προειδοποίησε, δε, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Τούρκων. Υπενθυμίζεται ότι σε ομιλία του το Σάββατο στη Σαμψούντα, ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, αναφέροντας ότι «την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε», απειλώντας ότι, «αν χρειαστεί, θα δώσουμε τις ζωές μας και αν χρειαστεί, θα πάρουμε ζωές».



Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ευρωτουρκικής συνόδου, ο Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...