Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRARHIC ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRARHIC ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ]











Το βιντεο έχει τον τίτλο The Greeks και πραγματικά αποτελεί μεγάλη τιμή γην Ελλάδα καθώς γίνεται και σε μία περίοδο που θα μπορούσε να βοηθήσει και να προβάλει την χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το εισαγωγικό βίντεο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι αρχαίοι Έλληνες άλλαξαν τον κόσμο, δημιούργησαν πραγματική δημοκρατία μιλάει για τον γεωλογικό θησαυρό που έχουμε με τα χιλιάδες νησιά μας, την φιλοσοφία που είχαν ανάπτυξη και την προσέγγιση για την ζωή και τον θάνατο. Αλλά και τον ανθρωπισμό που υπήρχε και ήταν κάτι παραπάνω από απλά δημοκρατία.

«Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων… Αγαμέμνων και Μέγας Αλέξανδρο»

Δείτε το βίντεο


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...