Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΠΩΣ;;;Ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στη περιοχή της Τσετσενίας!!!5 νεκροί!!!






ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΠΩΣ;;;Ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στη περιοχή της Τσετσενίας!!!5 νεκροί!!!











Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα ελικόπτερο ρωσικό ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στη περιοχή της Τσετσενίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε άτομα από τα εννέα που βρισκόντουσαν σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών δεν έχει φτάσει ακόμη στη περιοχή του ατυχήματος. Ενώ την ίδια στιγμή, δύο ιατρικές ταξιαρχίες έχουν κατευθυνθεί προς το σημείο συντριβής.

Οι αρχές δεν έχουν σχολιάσει το περιστατικό ακόμα, αλλές πηγές κανούν λόγο ότι οι κακές καιρικές συνθήκες πιθανότατα να προκάλεσαν το ατύχημα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...