Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ;;;Ρώσικη Φρεγάτα Με τα νέας γενιάς «Kalibr SS-N-27» εξοπλισμένη μέχρι τα μπούνια η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ F/G «Admiral Grigorovich» πέρασε πριν απο λίγο τα Στενά του Βοσπόρου!!!Την χρονική στιγμή μιας άτυπης Συμμαχίας μεταξύ της Ρωσίας & Τουρκίας;;;ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!







ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΡΑΒΑ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ;;;Ρώσικη Φρεγάτα Με τα νέας γενιάς «Kalibr SS-N-27» εξοπλισμένη μέχρι τα μπούνια η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ F/G «Admiral Grigorovich» πέρασε πριν απο λίγο τα Στενά του Βοσπόρου!!!Την χρονική στιγμή  μιας άτυπης Συμμαχίας μεταξύ της Ρωσίας & Τουρκίας;;;ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!












Νέα και με ισχυρά Βλήματα εξοπλισμένη μέχρι τα μπούνια η Ρώσικη Φρεγάτα πέρασε πριν απο λίγο τα Στενά του Βοσπόρου βάζοντας ρότα για τη ΝοτιοΑνατολική Μεσόγειο  ,όπου πλέει η Αρμάδα των Αμερικανών και Ισραηλινών συνοδεία και του Ελληνικού Υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ»

Η Ρωσική Φρεγάτα φέρει  : Όπλα όπως   βλήματα Kalibr SS-N-27, # ΒΜΦ # ΚΦ Ναύαρχος του Γκριγκόροβιτς Φρεγάτα κατηγορίας Ναύαρχος Έσσεν διέρχεται από το Βόσπορο προς την Ανατολική Μεσόγειο #Συρία 05: 00Ζ. Ο ναύαρχος Έσσεν οπλισμένη και με  με τορπίλες: 4 DTA-53 σταθεροί εκτοξευτές 533mm (2 δίδυμοι) 
 
Τουρκικά  site   που  «συνέλαβαν » τα χαράματα 05:00 την Ρωσική Φρεγάτα να περνά τα Στενά του Βοσπόρου και εντόπισαν τα Οπλικά Συστήματα της Φρεγάτας …Στο πλαίσιο μιας άτυπης Συμμαχίας που αυτή την χρονική στιγμή είναι σε εξέλιξη μεταξύ της Ρωσίας & Τουρκίας !



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...