Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΣΤΙΚΑ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!



ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ  ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΣΤΙΚΑ Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!












Με έκπληξη και οργή οι Τούρκοι διαπίστωναν κατά την διάρκεια των μαχών στην περιοχή του Raco και στην τοποθεσία Keltepe, ότι ανάμεσα στους σκοτωμένους Κούρδους βρίσκονταν και κάποιοι που δεν έμοιαζαν με… Κούρδους και όπως εξακριβώθηκε εκ των υστέρων, ήταν ξένοι μαχητές.



Όπως αποκαλύπτουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στο πλευρό των Κούρδων βρίσκονται τουλάχιστο 500 έμπειροι ξένοι πολεμιστές που αποτελούν την λεγεώνα των ξένων, οι οποίοι μάλιστα διακρίνονται για την αποφασιστικότητα τους να πολεμούν τους Τούρκους εισβολείς.



Ανάμεσα τους βρίσκονται μαχητές από τις χώρες Αμερική, Γαλλία, Κίνα, Ιαπωνία, Αλγερία, Καναδάς, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Σλοβενία, Αυστραλία και Ισπανία.



Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει την Άγκυρα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο πόλεμος αυτός έχει πάρει άτυπες διεθνείς διαστάσεις. Και το κυριότερο ότι δεν φαίνεται κανένα σημάδι στον ορίζοντα ότι μπορεί κάποτε να τελειώσει, ενώ συνεχίζουν να μεταφέρουν τα φέρετρα με τους δικούς τους νεκρούς στην Τουρκία.



Με λίγα λόγια, μπλέξιμο χωρίς τελειωμό.



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.grπηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...