Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ!!!Εγκατέλειψε τα θύματά του μετά από τροχαίο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ήταν ο γιός ΤΟΥ και η σύζυγος του....Το αγοράκι του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η γυναίκα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.....

 ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ!!!
Εγκατέλειψε τα θύματά του μετά από τροχαίο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ήταν ο γιός ΤΟΥ και η σύζυγος του....Το αγοράκι του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η γυναίκα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.....


 







Απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν άνδρα από την Κίνα, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του και κάποια στιγμή χτύπησε με αυτό ένα ηλεκτρικό σκούτερ.
Ο οδηγός είδε τους δύο επιβάτες του δίκυκλου να σωριάζονται στο έδαφος, ωστόσο δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει. Το αντίθετο, πάτησε γκάζι κι έσπευσε να εξαφανιστεί από την περιοχή, αφήνοντας πεσμένα στον δρόμο τα θύματα του και δίχως να ξέρει σε ποια κατάσταση βρίσκονταν.
Αργότερα, δήλωσε ότι ήταν τόσο τρομαγμένος που δεν παρατήρησε καν ότι το σκούτερ ήταν της …συζύγου του
Οι Αρχές κινήθηκαν αστραπιαία, τον εντόπισαν και τον οδήγησαν μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο του τροχαίου.
Όταν αντίκρυσε το θέαμα με την διαλυμένη μηχανή κι αναγνώρισε ότι ήταν της συζύγου του, συγκλονισμένος, ξέσπασε σε λυγμούς.
Τα θύματα διακομίστηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, όμως το αγόρι δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο άνδρας είπε ότι είχαν πάει όλοι μαζί για δείπνο σε ένα φιλικό σπίτι. Η γυναίκα με τον γιό του έφυγαν λίγο νωρίτερα με το σκούτερ και ακολούθησε εκείνος με το αυτοκίνητο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...