Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ''ΟΡΓΑΝΑ''!!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ βάζει ΦΩΤΙΑ όπως ανέφεραν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ στις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας!!!


 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ''ΟΡΓΑΝΑ''!!!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο  ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ
βάζει ΦΩΤΙΑ όπως ανέφεραν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ στις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας!!!









 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΠΟΥ «ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!
 

Με μια σημερινή του ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών βάζει κυριολεκτικά φωτιά, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, στις σχέσεις Τουρκίας Ρωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, η Τουρκία δεν αναγνωρίζει και δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την κατάληψη της χερσονήσου της Κριμαίας από την Ρωσία, ενώ φτάνει στο σημείο να…καταγγείλει την Μόσχα ότι παραβιάζει την διεθνή νομιμότητα με την στρατιωτική κατάληψη της χερσονήσου, (ποιος μιλάει για διεθνή νομιμότητα ;)!

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα προστατέψει με κάθε μέσο τα δικαιώματα των τουρκόφωνων Τατάρων της Κριμαίας.

Θα περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρων την αντίδραση της Μόσχας στην νέα αυτή… «φιλική» ενέργεια της Τουρκίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...