Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΑ....ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ!!!Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!ΘΡΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΜΑΝΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΑ....ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ!!!Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ!!!ΘΡΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΜΑΝΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!









ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ
 

Δεν πρόλαβαν καλα καλά οι Τούρκοι να πανηγυρίσουν την κατάληψη του Αφρίν από τις στρατιωτικές τους δυνάμεις σε ένα άνισο αγώνα και άρχισαν να θρηνούν τα πρώτα θύματα.



Όπως αναφέρεται επιβεβαιώνοντας τις κουρδικές διακηρύξεις ότι θα αρχίσουν ανορθόδοξο πόλεμο κατά των Τούρκων εισβολέων, σε μια έκρηξη από παγιδευμένη κουρδική οβίδα σκοτώθηκαν  Τούρκοι στρατιωτικοί ενώ περιπολούσαν στους δρόμους του Αφρίν.



Και είμαστε μόνο στην αρχή!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...