Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΑΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ!!!ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!''ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ!!!ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ!!! ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ''!!!


ΧΑΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ!!!ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!''ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ!!!ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ!!!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ''!!!





 



«Η βουλγαρική πύλη ‘Επιτσένταρ’ αναφέρεται στην είδηση ότι η Ουάσιγκτον...

δεν θα επιτρέψει την είσοδο της ‘Μακεδονίας’ στη Συμμαχία του ΝΑΤΟ με το σημερινό όνομα της χώρας»

Σε δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη, κατά τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, στο Λευκό Οίκο, αναφέρεται σκοπιανό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με αυτό, ο Αμερικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επαίνεσε την Ελλάδα ως θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού και τόνισε ότι οι ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών εμπνεύσθηκαν από την ιστορία των ελληνικών πόλεων-κρατών όταν συνέταξαν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Η φωτό που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των απόδημων Ελλήνων
Αυτό που σημείωσε είναι ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία πιθανότητα να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ με το συνταγματικό τους όνομα.

Μάλιστα για να τιμήσει την Ελληνική Ανεξαρτησία ο Τράμπ «ζωγράφισε» τον Λευκό Οίκο με  μπλε και άσπρο, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

(Στοιχεία από infomax.mk)


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...
loading...