Ticker

10/recent/ticker-posts

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!Κρατά τα κλειδιά του Κρεμλίνου!!!Ηγετης που θα αφησει ονομα στην ιστορια!!!Ηγετης που οδηγει την χωρα του!!!Ηγετης που ελεγχει και ασκει σωτήρια εξουσια για τον Λαο του!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!
Κρατά τα κλειδιά του Κρεμλίνου!!!Ηγετης που θα αφησει ονομα στην ιστορια!!!Ηγετης που οδηγει την χωρα του!!!Ηγετης που ελεγχει και ασκει σωτήρια εξουσια για τον Λαο του!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!










Ηγετης που θα αφησει ονομα στην ιστορια. Ηγετης που οδηγει την χωρα του. Ηγετης που ελεγχει και ασκει σωτήρια εξουσια..... στον..... για τον...... Λαο του!!! Η Ρωσσια δεν εχει παραδοση δημοκρατιας, ηταν Βαναυση βασιλεια για 600 ετη, μετεπειτα αριστοκρατικη ολιγαρχια για 300 ετη και κατελειξε κρατικο ολιγαρχικο καπιταλιστικο συστημα για 70 ετη. Με την πτωση της κρατικης καπιταλιστικης μηχανης (κουμμουνισμος 1989), βυθιστηκε σε ενα χαος της εισαγωμενης απο την Δυση, ''ανοιχτης οικονομιας'' που θα επρεπε να συνοδευτει απο κρατικο ελεγχο, κοινωνικη απελευθερωση, ανεξαρτητη δικαιοσυνη και δημοκρατικες διαδικασιες. Τιποτα δεν ειχε ο Ρωσσος πολιτης απο ολα τα παραπανω, μονο ''Ανοιχτη οικονομια'' του δωθηκε, δηλαδη σε μια χωρα χωρις υποδομες του ειπε να χτισει μονος του το μελλον του....??? ποιο μελλον???? Με τον Γκορμπατσωφ ηρθε το τελος, ευτυχως δηλαδη, μετα ηρθε η Μαφια και ο Γελτσιν.........και εδωσε το τελειωτικο χτυπημα. Μετα , χαριν των πιθανοτητων της ιστοριας, ηρθε ο Πουτιν και τα υπολοιπα ειναι ιστορια!!!!!!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...